2777
2789
عنوان

نماز

200 بازدید | 20 پست

مامانم میگه باید نماز بخونی که آرامش داشته باشی من نماز میخوندم ولی افسردگی داشتم خودم بهتر شدم بعد دوباره بدتر شدم ولی ربطی به مماز نداست ،ملاکتون واسه زندگی وازدواج نمازه یا چیزای دیگه هم هست ؟خب هر کی یه عقیده ای داره 

من ملاکم نبود چون خودم حتی بلد نیستم بخونم ولی همسرم نماز خون شد

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا نماز نمی خوندم تو زندگیمون نه خیر و برکت بود نه مهر و محبت ،از وقتی که نماز می خونم زندگیم از رو به اون رو شده هم آرامش دارم هم خیلی از مشکلاتمون حل شده

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ایمان و اخلاق در الویت بود

الان برادرشوهرم داره با یکی ازدواج میکنه که تحصیلاتش بسیار پایین‌تر و قیافه معمولی داره

مانتویی و اهل آرایش، وضعشون متوسطه... 

ولی اخلاق خانوادگیشون خوبه و اهل نمازه پسندیدش

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

من تنها چیزی که ملاک ازدواجم نیست نمازه

نه خودم نه خونوادم نه فامیلامون مذهبی نیستیم.نماز دلیل خوب بودن و بد بودن ادما نیست.خیلی از اونایی ک نماز نمیخونن حتی ممکنه بهتر از چندتا نماز خون باشن 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

برای من مهم بود و خدا رو هزار مرتبه شکر که همسر با ایمان و نماز خونی دارم... گلم اون دنیا اول از نمازت سوال میکنن ..این که میگن مهم اینه آدمه خوبی باشی نیت مهمه به نماز نیست و غیره  اینا همش حرفه.. اگه الان نمیخونی شروع کن نمازاتو بخون گلم 

نماز خون وچادری بدم هست

عزیزم من گفتم یکی از ملاک هام

یعنی جز نماز خوندن صد تا معیار دیگه هم داشتم

در ضمن نماز خون خوب بهتره یا آدم نماز نخون خوب؟؟؟؟؟!!!!!

به نظرت کدوم؟؟؟؟؟؟!!!

وقتی خدا میگه نماز معیاره واسه پذیرفتن اعمال خوب تو اون دنیا حالا شما هر چند خوب هم که باشی تو اون دنیا یه جای کارت میلنگه.......

این موضوع اهمیتش فراتر از این توجیهاته.......

شریعت خدا رو زیر سوال نبرید....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!