samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 عنوان سلامتی 73 بازدید | 7 پست سلام من مدتی خیلی وسواسو تپش قلب دارم حملات پانیکم انگار بهم دست میده اصلا ارامش ندارم ، نمیدونم میگن نظر خوردم اخه قبلنا که پرجنبوجوش بودم بنظرتوم چکارکنم ، اصلا اروم قرار ندارم ، برم پیش یه دعا نویس من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤ 1398/09/28 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 چرا واس هرچیزی پای دعا نویسو باز میکنین😕بجای اینکه موج منفی بدی ، پاشو اراده داشته باش Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 دکتررفتم خوب نشدم من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
neekee عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1185 دعانویس چیه...باید بری دکتر..یادت باشه همه بیماریای عصبی و روانشناسی ریشه فیزیکی دارن یعنی به دلیل اختلال مثلا تو ترشح ی ماده تو مغز بوجود میانفقط دکتر...اینا رو ولش کن پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 دعانویس چیه...باید بری دکتر..یادت باشه همه بیماریای عصبی و روانشناسی ریشه فیزیکی دارن یعنی به دلیل ا ... خواهرم میگم دکتر رفتم خیلی خستم فقط 21 سالمه ولی چن ساله رنگ ارامشو ندیدم من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
neekee عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1185 خواهرم میگم دکتر رفتم خیلی خستم فقط 21 سالمه ولی چن ساله رنگ ارامشو ندیدم اگه تهرانی من ی دکتر خوب سراغ دارم ولی دعا نویس به دردت نمیخوره دنبال این چیزا نباش خواهری❤️ پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 اگه تهرانی من ی دکتر خوب سراغ دارم ولی دعا نویس به دردت نمیخوره دنبال این چیزا نباش خواهری❤️ نه نیستم من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤