سلام من موهامو رنگ کردم یه ماه پیش کامل بی رنگ کردم بعد یه رنگ گزاشتم روش خیلی زشت شد زرد شد خب؟ اصن رنگشو دوس ندارم الان به نظر شما چ رنگی بزارم روش؟ اصن به نظرتون میشه هایلات انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ راهی هست برا مش یا هایلایت کردنش؟
لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عه شما رنگ کاری.این عکسی رو که من فرستادم دکلره میخواد؟موندگاری داره یا فانتزی؟اصلا چا رنگی هستش دقیقا؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
فانتزيه عزيزم قطعا هر رنگ فانتزي دكلره ميخاد كه همون رنگي ميخاد دربياد
مرسی.تا چندماه ماندگاری داره؟