2777
2789
عنوان

رنگ مووو

85 بازدید | 17 پست

سلام  من موهامو رنگ کردم یه ماه پیش کامل بی رنگ کردم بعد یه رنگ گزاشتم روش خیلی زشت شد زرد شد خب؟ اصن رنگشو دوس ندارم الان به نظر شما چ رنگی بزارم روش؟ اصن به نظرتون میشه هایلات انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ راهی هست برا مش یا هایلایت کردنش؟ 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخوام موهام این رنگی کنم واسه عید

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
رنگ كارم شايد بتونم كمكت كنم

عه شما رنگ کاری.این عکسی رو که من فرستادم دکلره میخواد؟موندگاری داره یا فانتزی؟اصلا چا رنگی هستش دقیقا؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عه شما رنگ کاری.این عکسی رو که من فرستادم دکلره میخواد؟موندگاری داره یا فانتزی؟اصلا چا رنگی هستش دقی ...

فانتزيه عزيزم

قطعا هر رنگ فانتزي دكلره ميخاد كه همون رنگي ميخاد دربياد 

فانتزيه عزيزم قطعا هر رنگ فانتزي دكلره ميخاد كه همون رنگي ميخاد دربياد 

مرسی.تا چندماه ماندگاری داره؟

ريشه هات دراومده 

دوس داري لايتات از ريشه باشه يا مشكلي نداري ريشه موهاا مشكي باشه؟

ميتوني لايت كني ولي بايد رنگ كارت وقتي خواست سرتو بشوره شامپوي ضد زردي بزنه برات 

ريشه هات دراومده  دوس داري لايتات از ريشه باشه يا مشكلي نداري ريشه موهاا مشكي باشه؟ ميتوني لا ...

مرسی عزیزم جواب دادی...نمیدونم. یعنی میگم برا لایت مگه ن باید دوباره موهام بی رنگ شه؟؟؟؟ 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید