2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست

سلام

@طارا1366  

عزیز دلم ان شاءالله به حق حضرت زهرا (س) خیلی زود خداوند به شما فرزند سالم و صالح عطا کنه آمین یا رب العالمین بحق محمد و آله الطاهرین💖🌹

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام @طارا1366     عزیز دلم ان شاءالله به حق حضرت زهرا (س) خیلی زود خداوند به شما فرزن ...

ممنونم دوست عزیزم از دعای قشنگی که در حقم کردی انشاالله شما هم هر چه زودتر به حاجت دلت برسی 

سلام امروز نوبت منه خواهش برام دعا کنید این ماه باردار بشم

عزیزم اول صبح بعد نماز براتون خوندم.

انشاالله به حق حضرت زهرا به احترام همین ایام خدا نظرکنه وشما هم مامان بشی گلم.

توکل به خدا 

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

طارا جان من الان دارم واسه شما میخونم ایشالا حاجت روا بشی ، ایشالا باردار بشی عزیزم.

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 

خانمای عزیز فردا نوبت منه تورو خدا واسم خیلی دعا کنید حاجتمو بگیرم دوتا مشکل دارم یکیش مشکل دادگاهیمه که به ناحق بوده از خدا میخوام حل بشه، یکی دیگه هم شغل شوهر مه که یه مدت بیکار شده خیلی سخته، از خدا میخوام همه حاجت روا بشن منم حاجتمو بگیرم فردا برام دعا کنید مرسی از همه من محاسام.❤❤❤

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 

سلام دوستان فردا  ۱۱/۸

گروه اول به نیت  محاسام(به نیت حل شدن مشکل)

گروه دوم به نیت گل ۱نرگس

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بااجازه مدیر جان

دوستان دعای گروهیه عضو بشید 

شبا دعا برای مردم ایران و جهان و روزاهم برای اعضا کسی دوست داشت عضو بشه.

گروه الان قفله اما بازش میکنم.

که همه تو ختما شرکت کنن.

وقتی عضو میشید صبر کنید تا پیاما رو براتون بفرستم چون واتس اینجوره که پیامای قبل عضویت رو نمیبینین

https://chat.whatsapp.com/ISuIYL1bE2b5evv9eIvjWX

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
خانمای عزیز فردا نوبت منه تورو خدا واسم خیلی دعا کنید حاجتمو بگیرم دوتا مشکل دارم یکیش مشکل دادگاهیم ...

به نیتت خوندم عزیزم انشاالله به حق حضرت زهرا خدا گره از مشکلت باز کنه وبه خواسته دلت برسی 

لبخند نگاه جون ممنون عزیزم ایشالا شما هم به خواسته دلتون برسید هرچی ک هست.