2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست
خداروهزارمرتبه شکر که شما هم حاجت گرفتین اونم چه حاجتی ❤❤انشاالله ۹ماه به سلامت طی کنی و یه نی نی سا ...

ممنون عزیزدلم خداشمارو خیر بده 😘😘

کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤
سلام عزیزم هفتم نوبت منه به دوستان بگو واسه حاجت دومم که باردار شدنم است بخونن  حاجت اولم ازادی ...

ان شالله به این حاجتتونم میرسین آمین

کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم هفتم نوبت منه به دوستان بگو واسه حاجت دومم که باردار شدنم است بخونن  حاجت اولم ازادی ...

بله حتما نیتتون می زارم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
یه خانوم گل به تمام عیاری عزیزم.ممنون بابت دعاهات

❤❤

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام عزیزان.خیلی ممنون که برا زندگی منم دعا خوندین.منم تا حدود زیادی حاجتمو گرفتم.خدا ان شاءالله حاج ...

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@رهااااایی  

@زری 

سلام عزیزانم به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووود به تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@رهااااایی     @زری  سلام عزیزانم به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووود به تم ...

سپاسگزارم بانو 😘 

حاجت روا بشید التماس دعا 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

سلام دوستان فردا ۱۱/۷

گروه اول به نیت  طارا۱۳۶۶(به نیت بارداری)

گروه دوم به نیت  ایلین_خانوم