2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست
شما چقدر مهربونی که برای دیگران دعامیکنی، خدا خیلی بیشترش به خودت بده🙏

مهربونی ازخودته عزیزدلم🥰😍😘😘😘مرسی بابت لطفت عزیزترینم🙏🌹🌹💖💖💖💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

سلام عزیزان.خیلی ممنون که برا زندگی منم دعا خوندین.منم تا حدود زیادی حاجتمو گرفتم.خدا ان شاءالله حاجت همتونو بده به حق پنج تن.جاداره از استارتر عزیزو گلم تشکر بی نهایت کنم بابت این چله حدیث کسا.از خدا میخوام هرچی نیتشه صلاحشه خدا سر راهش قرار بده.مشکلاتشو خودش حل کنه.الهی آمین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزان.خیلی ممنون که برا زندگی منم دعا خوندین.منم تا حدود زیادی حاجتمو گرفتم.خدا ان شاءالله حاج ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر 🙏🙏🙏چقدر خوش حال میشم از پیامای حاجت رواییتون انشاالله به واسطه حضرت زهرا حاجتتون کامل بگیرین 

ایشالله خدابخاطر دعاهای خوبی که برای من کردی چندبرابرش به خودت بده ❤❤🙏🙏

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر 🙏🙏🙏چقدر خوش حال میشم از پیامای حاجت رواییتون انشاالله به واسطه حضرت ...

الهی فدات بشم.نمیدونم کجا هستی کی هستی اما واقعا از ته دل دعات میکنم.این حدیث کلی زندگیمو تغییر داد.شوهرم آزاد شد.یعنی معجزه بود .واقعا همه گره ها به هم خورده بود.همه تعجب کردن از آزادیش.اما از توام ممنونم گلم.خدا یار و یاورت باشه که حداقل مارو اینجا جمع کردی قربونتتتت برمممم.از نزدیک میدیمت از ته دلم بغلت میکردم و گریه میکردم.

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر 🙏🙏🙏چقدر خوش حال میشم از پیامای حاجت رواییتون انشاالله به واسطه حضرت ...

اولین بارم بود تو این جور چله شرکت میکردم.دیگه به جایی رسیده بوذم همه اعتقاداتمو از دست داده بودم.هیچ امیدی نداشتم.خدا دعاهای همتونو شنید و به دادم رسید.قربون دهن همتون بشم که یکی یکی به نیت من حدیث کسارو خوندین.ان شاءالله حاجت همتون به طور تعجب آور براورده بشه آمین

سلام منم خواستم تشکر کنم که همه مارو دور هم جمع کردی واین دعای باعظمت رو همه باهم خوندیم منم حاجتمو گرفتم روز ۳۰ نیت کردم تواین ۴۰روز باردارشم وشدم خدارکشکر ان شالله شماوهمه دوستان به خواسته هاشون برسن .گشتم تاتایپیکو پیداکنم هم تشکر کنم هم این خبر خوشو بدم ممنون 😘😘😘

کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤
@رهااااایی     عزیزم ان شاءالله حاجت تون برآورده بخیر بشه الهی آمین💖🤲

ممنون از لطف شما 

الهی آمین 

همچنین حاجت روایی شما ان شاالله 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

سلام دوستان فردا  ۱۱/۶

گروه اول به نیت  زری(به نیت فرزند سالم وصالح)

گروه دوم به نیت setili

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
الهی فدات بشم.نمیدونم کجا هستی کی هستی اما واقعا از ته دل دعات میکنم.این حدیث کلی زندگیمو تغییر داد. ...

عزیزم نمیدونی چقدر خوش حال میشم از حاجت رواییتون ❤❤

من که کاره ای نیستم ،انشاالله عاقبت بخیر بشی 🙏🙏

سلام منم خواستم تشکر کنم که همه مارو دور هم جمع کردی واین دعای باعظمت رو همه باهم خوندیم منم حاجتمو ...

خداروهزارمرتبه شکر که شما هم حاجت گرفتین اونم چه حاجتی ❤❤انشاالله ۹ماه به سلامت طی کنی و یه نی نی سالم و صالح بغل بگیری.🙏

آخه تاپیک زدید 1 دی!

عزیزم با ما میخونید؟اگر آره من اسمتون بنویسم واسه نفر آخر

سلام دوستان فردا  ۱۱/۶ گروه اول به نیت  زری(به نیت فرزند سالم وصالح) گروه دوم به ن ...

سلام عزیزم هفتم نوبت منه به دوستان بگو واسه حاجت دومم که باردار شدنم است بخونن  حاجت اولم ازادی داداشم بود داداشم آزاد شده ممنونم ازت خواهر خوبم