2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست

@yas64  

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی خوبین؟واقعاخسته نباشین ازاین لطفی که کردین وباعث خیروثواب شدین. خواستم بدونم تاالان چند ...

سلام عزیزم ممنون ❤😘تااینجا فک میکنم ۵،۶نفرحاجت رواشدن اومدن گفتن،میخوام روز آخر اونایی که حاجت رواشدن بزارم 

آره به نیت شما خوندیم🙏🙏انشاالله حاجت روابشید 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام خانومی خوبین؟واقعاخسته نباشین ازاین لطفی که کردین وباعث خیروثواب شدین. خواستم بدونم تاالان چند ...

روز ۱۱دی به نیت شماخوندیم

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
@yas64     سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهرب ...

سلام صبح بخیر عزیزم🌼🌼🌼🌼🌼ممنون ازدعای خیرت الهی آمین.

اول خدا💚🌻
روز ۱۱دی به نیت شماخوندیم

خیلی ممنون ازهمتون.وانشالله که تک تکتون حاجت روابشین ...

خدایامیشه منم تا قبل اینکه چله تموم شه اینجااعلام کنم به حاجتم رسیدم  

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
خیلی ممنون ازهمتون.وانشالله که تک تکتون حاجت روابشین ... خدایامیشه منم تا قبل اینکه چله تموم شه این ...

انشاالله 🙏🙏🙏

سلام عزیزم ممنون ❤😘تااینجا فک میکنم ۵،۶نفرحاجت رواشدن اومدن گفتن،میخوام روز آخر اونایی که حاجت رواش ...

سلاااام آبجی نازم🙋‍♀️😊🤗🥰 ،دوستان عزیزلطف کردن چندروزپیش برای خوشبختی وسعادتمندی پسرداییم وخانمش خوندن.شکر خدای مهربون حاجترواشدن🙏🌹.خواستم ازهمگیتون تشکرکنم🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹.الهی انعکاس تمام دعاهای خیرتون به خودتون وعزیزانتون برگرده.الهی آمین🤲🌹💖الهی شکر باشما عزیزان دلم آشناشدم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@انیمیشن 

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زوووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

سلام دوستان فردا  ۱۱/۵

گروه اول به نیت  رهااااایی

گروه دوم به نیت هانا_۹۸ 

سلاااام آبجی نازم🙋‍♀️😊🤗🥰 ،دوستان عزیزلطف کردن چندروزپیش برای خوشبختی وسعادتمندی پسرداییم وخانمش ...

سلام دوست عزیزم😍❤😘خدارو هزار مرتبه شکر که حاجت رواشدن🙏🙏

انشاالله همه کسایی که تو ختم شرکت کردن حاجت بگیرن 

عزیزم کی چله تمام میشه؟

۱۰ بهمن تموم میشه. 

سلاااام آبجی نازم🙋‍♀️😊🤗🥰 ،دوستان عزیزلطف کردن چندروزپیش برای خوشبختی وسعادتمندی پسرداییم وخانمش ...

شما چقدر مهربونی که برای دیگران دعامیکنی، خدا خیلی بیشترش به خودت بده🙏

سلام دوست عزیزم😍❤😘خدارو هزار مرتبه شکر که حاجت رواشدن🙏🙏 انشاالله همه کسایی که تو ختم شرکت کردن ...

🤲🤲🤲🌹🌹🌹😍😍😍😘😘😘