2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست

@dalir  ‍ 

@خورشیدماه  

@متولدمهرماه  

سلام عزیزانم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@yas64     عزیزم ان شاءالله حاجت تون برآورده بخیر بشه الهی آمین💖🤲

سلام عزیزم خیلی ممنون ازدعای قشنگت.ان شاءالله همگی حاجت روابشیم االهی امین 🌺🌺🌺🌺

اول خدا💚🌻
آخه تاپیک زدید 1 دی!

سلام عزیزم ما ۲تاگروه بدیم از یک دی شروع کرده بودیم به خوندن که الان روز ۳۳چله هستش ۷روز دیگه تموم میشه.

میتونید شروع کنید این ۷روز با گروه دوم ما بخونید 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

سلام دوستان فردا  ۱۱/۴

گروه اول به نیت  انمیشن 

گروه دوم به نیت  ۵۶۸۰ 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
باشکوه جون خیلی مهربونی ایشالا به خواسته دلت برسی

عزیزدلمی آبجی نازم🥰😍😘😘مهربونی ازخودتِ عزیزترینم🙏🤗مرسی ازدعای قشنگت😍🥰😊الهی بحق حضرت زهراهمیشه دلت شادولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام دوستان فردا  ۱۱/۴ گروه اول به نیت  انمیشن  گروه دوم به نیت  ۵۶۸۰&nb ...

سلام خانومی خوبین؟واقعاخسته نباشین ازاین لطفی که کردین وباعث خیروثواب شدین.

خواستم بدونم تاالان چندنفربه حاجتشون رسیدن؟

من گروه دوم نفر11 ام بودم واسه منم خونده شد؟

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰