2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@محاسام   عزیز به نیتتون خوندم انشاالله به حق حضرت زهرا هرچه زودترمشکلتون حل بشه

مرسی پرندگان عزیز ❤

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 

سلام دوستان فردا  ۱۱/۹

گروه اول به نیت  بهاری_ام

گروه دوم به نیت dostekhoda98

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

سلام دوستان عزیزم

سلام استارتر عزیز

خداروهزاران بار شکر

از خدا میخام به حاجت دلتون برسین مثل من

خداروهزار بار شکر

انشالله هرچی از خدا خواستین بحق حضرت زهرا بهتون بده خدا دلتون رو مثل دل من شاد کنه

ممنون استارترعزیز انشالله بحق حضرت زهرا هرچی از خدا میخای بهت بده

به تیت همتون خوندم ولی ببخشید که اعلام نمیکنم

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

سلام دوستان عزیزم سلام استارتر عزیز خداروهزاران بار شکر از خدا میخام به حاجت دلتون برسین مثل من ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر که حاجت گرفتین❤ممنون از دعاهای قشنگتون چندبرابرش به خودت برگرده

🙏انشاالله هرکس تو این ختم شرکت کرده به بهترین نحوحاجت روابشه.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

سلام دوستان فردا روز آخر چله۱۰/۱۰

گروه اول به نیتsayeh۶۸۵۹

گروه دوم به نیت همه ی افراد گروه وgolgoli

دوستانی که حاجت گرفتن و اعلام کردن:

power _of_love

باشکوه

طارا۱۳۶۶

بهاری_ام

Miss baran

۱w۲w۳er۳

Mوk

Ziizi

عشقهمسری

انشاالله بقیه اعضا هم حاجت گرفته باشن و بیان اعلام کنن.

سلام دوست عزیز امروز روز آخر چله حدیث کساء هست؟

سلام بله

انشا... همه به حاجتشون برسن

ممنون استارتر عزیز

اما من یکی به شخصه دیگه این اخرین دعا و چله ای بود که خوندم.از نگرفتن حاجت خسته شدم

مگه واسه چندتا چیز کوچیک ادم چقدر باید به خدا که مثلا بزرگ و بخشنده ست التماس کنه؟

من اگه انقدر به خدا التماس کردم به بنده ش میکردم دلش برام میسوخت و برام کاری میکرد

امروز به حدی خسته ام که حتی از بچم هم سیر شدم