mahsannn مدیر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 عنوان گند زدم | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 18 پست اومدم دسر پاناکوتا درست کنم، کلی از صبح زحمت کشیدم لایه اول ک با شیره گرفت، بعد ک ژله رو ریختم روش همش باهم قاطی شد لعنتیفک کنم ژله ام داغ بودخاک بر سرم بسکه عجله میکنمخیلی ناراحتم😣😣😣😣😣😶همیشه همه کارام همینجوریه نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات 1398/09/28 | 12:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 درست شد؟😁😁😁 قشنگ شده بود اما خورده نشد خخخ نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
صياد عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 716 چرا قفل كرد تاپيك رو ما انسانهامثل مداد رنگي هستيم ،...شايد رنگ مورد علاقه همديگر نباشيم!!! اما روزي ... براي كامل كردن نقاشي مان ، دنبال هم خواهيم گشت....به شرط اينكه اينقدر نتراشيم همديگر را تا حد نابودي.، راه خدا از ميان خلق خدا ميگذرد.
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 چرا قفل كرد تاپيك رو دیگه میترکه تاپیکای اینجوری نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات