mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 عنوان گند زدم 343 بازدید | 18 پست اومدم دسر پاناکوتا درست کنم، کلی از صبح زحمت کشیدم لایه اول ک با شیره گرفت، بعد ک ژله رو ریختم روش همش باهم قاطی شد لعنتیفک کنم ژله ام داغ بودخاک بر سرم بسکه عجله میکنمخیلی ناراحتم😣😣😣😣😣😶همیشه همه کارام همینجوریه نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات 1398/09/28 | 12:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 فدای سرت اصلا مهم نیست عزیزم عصابتو برا همچین چیزی داغون نکن برای ظهور امام زمان صلوات
ymhrpp عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 905 مهمه طعمشه.نهایت دور طرفتو روبان بگیر معلوم نشه من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8851 بذار بگیره بعد به صورت لوزی های کوچیک برش بزن .ژله الوئه ورا درست کن خنک خنک که شد اونا رو بچین توش. فوق العاده میشه . خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
پودمان عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 5280 ای وای حیییف... اشکال نداره پیش اومده 😉،منم امروز واسه شنبه باسلوق درست کردم چون اگه زودتر درست کنی کیفیتش میره بالا و بازاری تره
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 بذار خودشو بگیره بعد بگو ژله هفت رنگه😁😁😁 مزه گوه میده اخه، ترکیب شیر و خامه و زله نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 بذار بگیره بعد به صورت لوزی های کوچیک برش بزن .ژله الوئه ورا درست کن خنک خنک که شد اونا رو بچین توش. ... اخه مزه خوبی نداره ک ترکیب شیر و خامه و زله انار🤣🤣🤣 نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
پسرهامعشقن عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 2991 دیگه گذشته گلم ناراحت نباشمن حتی ی کوچولو گرم هم بوده زده کلش را داغون کرده.ب نظرم بایدحتما سرد سرد بشه
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 پاناکوتام فهمیده جاری بیشتر از این ارزش و لیاقت نداره نه بابا، امشب تونه داییم دعوتیم رسم داریم هرکس ی ۰یزی میبره ک صاحبخونه کمتر ادیت شه نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
hadidbela عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 1179 مزه گوه میده اخه، ترکیب شیر و خامه و زله دیگه مجبوری میفهمی مجبور. 😁😁انقدم بد نمیشه
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 دیگه مجبوری میفهمی مجبور. 😁😁انقدم بد نمیشه 🤣🤣🤣🤣حالا باشه بگیره ببینم برمیگرده نکبت عوضی نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات