2777
2789
عنوان

لیزر و درد زیر بغل

21941 بازدید | 27 پست

بعد لیزر رفتم حمام البته چند روز بعدش زیر بغلم الان دست میزنم درد میکنه یه نقطش چیکار کنم چیز بدی نیست؟؟؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
سرطان
1
33%
غدد لنفاوی
2
66%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چیزی نیس منم بعد لیزر زیر بغلم درد میگیره

این طبیعی نیست

زیر بغل غدد لنفاوی هستش و باید حتما یه جای درستی برید ..

اگه تهرانید حتما بیمارستان رازی برید ؛ که مختص پوست هستش

و مرکز فوق تخصصی لیزر داره

من لیزر کردم هیچوقت این جوری نشدم. برو دکتر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من لیزر کردم هیچوقت این جوری نشدم. برو دکتر

شما کجا انجام دادین ؟ توبعضی از پست هاتون فهمیدم مشهد زندگی میکنین ،منم مشهدم اگه اینجا انجام دادین و راضی بودین از کارش بهم معرفی کنین ؟

شما کجا انجام دادین ؟ توبعضی از پست هاتون فهمیدم مشهد زندگی میکنین ،منم مشهدم اگه اینجا انجام دادین ...

مطب دکتر صراف زاده توو وکیل اباد عزیزم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
قیمتش چنده ؟

بستگی ب ناحیه ای داره ک میری. 

من زیربغل و بیکینی و صورت رو 4سال پیش انجام داذم اینجا تمدید رفتم قیمتش فرق داشت

دستمو  الان میرم  ک بانت برگ بوده. ولی قیمتاش ارزونه دسگاشم دایود محیطشم تمیز پرسنل همم عالی

بزنگی قیمت میدن

مرسی گلم خیلی لطف کردی که جواب دادی 😘

قربونت مشهدی جانم. 

حالا شما ب من بگو جایی ندیدی مانتو حراج باشه؟