2821
2789
عنوان

خیلی نامردیه

186 بازدید | 8 پست

خیلی نامردیه ..دیشب داشتم داستان زندگی که فعلا اسمشو یا اسم مستعار نگفته بود ...اسم کاربری اخرین بازمانده ...تا اونحا که سر سفره عقد بود ...

وخوابم برد 

اخه چراااااااافازتون چیه چراقفل کردین عه

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قفل کرده؟ یعنی چی؟  ترکوندن یعنی؟  اگه قفله که احتمالا بعدا باز کنه بزاره

نوشته تعطیل شده است

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
قفله خب نترکیده که. خود اسی گفته بود نظراتتونو خوندم بعدش قفل میکنو

قفا نه تعطیل 

منم داشتم میخوندم رفتم صفحه بعد دیدم غیب شده    

دوس دارم سرم بکوبم ب دیوار ازحرص

نوشته تعطیل شده است

خب به فنا رفته

طبیعیه، هیچ داستان زندگی ای باقی نمیمونه، همشون فنا پذیرن و به تاریخ میپیوندن😂😂😉

من ذخیره میکنم بعد از 1 هفته اگه بود میرم میخونم اینجوری وسطاش نمیمونم تو خماری😂😂😂

شهادتت مبارک سردار