2777
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 100 پست

چرا بعضی دخترا انقد ساده شدن ؟؟ واقعا نمیدونم ..قبلا مردا اززن ها خیلی ترس داشتن ازبس جلوشون درمیومدن الان خیلی عوض شده خیلییی ..به قولی دخترا مشنگ شدن یا یه گفتن خیلی دوست دارم وعلی بلی🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زبون بهم گفت برگشت گفت ک موهات صاف کن اینا گفتم من نمیام چی میگی گفت اذیت نکن میای پیشم تلافي میک ...

اوه اوه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا اززندگیت محوش کن اینو .این چی بوده باهاش دوست شدی خدایی😂ولی بازم شکر زود شناختیش

من بودم جوری رفتار میکردم که حتی از فکرشم رد نشه ولی واست خوب شد زود شناختیش احمقو

از رفیقش پرسیدم ممد چجور آدمیه گفت من نمیتونم بگم خوبه یا بد. منم شک کردم گفتم لابد بده ک ک نمیگ خوبه 

اوه اوه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا اززندگیت محوش کن اینو .این چی بوده باهاش دوست شدی خدایی😂ولی بازم شکر زود ...

بابا من کوردم آدما اینجا نمیشناسم. بعد از این شمار گرفتم ک آمار عشق قبلیم در بیار بعدش ولم نکرد 

کارخوبی کردی..بدبختی ما زن ها اینه که نمیدونیم چقدررررر باارزشیم واسه همینه همچین مردهایی زاده میشن& ...

حس خوبی دارم ک واس فراموش کردن عشق قبلیم نزاشتم یکی بیاد ت زندگیم. دستمالیم کنه 

بابا من کوردم آدما اینجا نمیشناسم. بعد از این شمار گرفتم ک آمار عشق قبلیم در بیار بعدش ولم نکرد  ...

باید ازاین امار عشقتو میگرفتی ؟ خب ازدوستی چیزی ..خدایی به پسرجماعت الان اصلا نباید رو بدی وباهاش حرف بزنی خیلی پروووشدن خیلی

از رفیقش پرسیدم ممد چجور آدمیه گفت من نمیتونم بگم خوبه یا بد. منم شک کردم گفتم لابد بده ک ک نمیگ خوب ...

ولش کن عزیزم کلا دنبال اینجور چیزا نرو چون بالآخره یه روز خودش میاد سراغت کسیکه واقعا دوسِت داره... با دوستات خوش باش و خدارو شکر کن بلایی سرت نیومد قبل اینکه وابسته شی😉