2777
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 100 پست
باید ازاین امار عشقتو میگرفتی ؟ خب ازدوستی چیزی ..خدایی به پسرجماعت الان اصلا نباید رو بدی وباهاش حر ...

ن بابا اینجا هیچکس نمیشناسم ولی ب اینم رو ندادم اونقدر له له میزد واسم 😂

حس خوبی دارم ک واس فراموش کردن عشق قبلیم نزاشتم یکی بیاد ت زندگیم. دستمالیم کنه 

هیچوقت نزار عزیزم ....چون هیچ حسی بهتر ازین نیست که پاک باشی و ازدواج کنی بزار یه مرد درست سر راهت بزاره خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کجایی ؟؟عشق قبلیت کجاست؟

من قزوین. عشق قبلیم خب فهمیدم ی دختر دوس دار ک اون دختر رل داره. حرفا بدی زد بم ناراحت شدم کات کردم لنتی امشب بهش پیام دادم دلم تنگ شد 

هیچوقت نزار عزیزم ....چون هیچ حسی بهتر ازین نیست که پاک باشی و ازدواج کنی بزار یه مرد درست سر راهت ب ...

میدونی با خودم چی گفتم. گفتم نزار پسر وابسته بشه. و خودمم وابسته نشم. و از لج عشق قبلیم نزارم بهم دس بزنه فردا پشتم حرف بزنن 

اها توبهش گفتی دختره رل داشت؟؟ خب جواب پیامش چی بود؟

بهم گفتن ک امیر ینی دوس پسرم ی دخترو دوس دار ک اون دختر عاشق ی پسر دیگس. منم ب رلم گفتم اونم قبلو کرد. گفت ک ت یکسال هر لحضه کنار بودم فک می‌کرد اون دخترم. بیخی گذشت