2777
2789
عنوان

دلم طلاق میخوا د

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست
چرا خیلی مشکلات رو حل میکنه حدا قلش اینه ک مریضی اعصاب نمیگیره اون من رو بایه حیوون اشتباه گرفته مدا ...

میفهممت اما دوران طلاق رو سپری کردن شرایط خودشو داره، که برای بعضیا  واقعا غیرقابل تحمله. اگه شرایطشو داری و دلت جدایی از فرزندت رو طاقت داره بسم الله ولی اگه نمیتونی سعی کن شرایط خودتو فرزندتو برای بهتر شدن بسازی جانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید کلی میگم اونی ک دست رو زن بلند میکنه ب نظرم شایسته خونواده نیست 

میدونم کارش فووووووق العاده اشتباه و دور از انسانیته ولی باهاش بحرف دلیلش رو بپرس ببین مشکلش چیه چرا میزنه ببرش دکتر اگه دوسش داری اگه زندگیتو دوس داری اگه میبینی به هیچ صراطی مستقیم نیس اونوقت برا طلاق اقدام کن

من دیدگاهم اینه آدم باید تا آخر برا زندگیش بجنگه که بعدش اگه نشد و جدا شد افسوس نخوره نگه نجنگیدم نگه تلاش نکردم

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
میفهممت اما دوران طلاق رو سپری کردن شرایط خودشو داره، که برای بعضیا  واقعا غیرقابل تحمله. اگه ش ...

خیلی. سعی کردم اخرین باری ک کبودم کرد رفتم پزشکی قانونی چنان منو وحشیانه زد ه بود  ک خود دکتر ه هم تعجب میکرد گفت تکرار نمیشه اما شد ومن موندم تا کی دوباره کتکهاش رو تن من تکرار بشه متاسفانه هیچ گونه شرایط طلاق رو ندارم وگرنه حتما انجامش میدادم البته شوهرمم از خداشه جدا شیم ولی پول مهریه رو نداره منم گفتم تا وقتی ک مهرم ک زیادم نیست ندی طلاق نمیگیرم 

میدونم کارش فووووووق العاده اشتباه و دور از انسانیته ولی باهاش بحرف دلیلش رو بپرس ببین مشکلش چیه چرا ...

اون اصلا هیچ وقت ب حرف من گوش نمیده اصلا منو ادم حساب نمیکنه 

حالا شما زیاد شور نزن!!! 

مطمئنم این خانم اگه یه روز جای من بود حاضر نبود با چنین مردی زندگی کنه هرکس یه جوریه روحیه هرکسی جداس وهر کس یه جور ظرفیت داره منم بیشتر از این نمیکشم 

مطمئنم این خانم اگه یه روز جای من بود حاضر نبود با چنین مردی زندگی کنه هرکس یه جوریه روحیه هرکسی جدا ...

من جدا شدم

جدایی سخته

اگه مستقل نیستی از لحاظ مالی که خیلی سخت تره

ولی بعضیا اینجا فقط شعار میدن و یا خودشون تو همین شرایطن و جرات طلاق ندارن و می‌خوان بقیه هم مثل خودشون باشن!

یه پسز سه سال ونیم دارم اگه اون نبود حتما طلاق میگرفتم دلم نمیاد ولش کنم 

آدم بخاطر بچه ش خیلی چیزارو تحمل میکنه،منم خیلی مشکلات داشتم و کم و بیش دارم،تجربه ای که من توو این مدت دارم اینه که به خط قرمزای شوهرم (مثلا رو مامانش خیلی حساسه،اصلا درموردش حرف نمیزنم) اصلا نزدیک نشم چون بلافاصله دعوامون میشه،ممکنه ما بعدش آشتی کنیم ولی تاثیری که توو روحیه بچه م میذاره خیلی عمیقه بخاطر همین بیشتر وقتا خودمو میزنم به بیخیالی

عزیز خانم هایی  که از شوهرشون کتک میخورن نمیتونن زبونشون رو نگه دارن. وقتی با زبون مرد رو کوچیک کردی پامیشه میزدنت . من بیست ساله شوهر کردم یه دفعه شوهر م عصبانی بود جوابشو ندادم.  عزیز شما یه خرده اعصاب تو قوی کن چیزی نگو  تا به کتک کاری ختم نشه. خواهر بزرگ شما