2777
2789
عنوان

دلم طلاق میخوا د

318 بازدید | 26 پست

من وشوهرم میونه خوبی با هم نداریم دست ب زن داره چهار شب پیش سر یه موضوع دعوامون شد اول اون شروع کرد بعدش من رو زد منم پاشدم چنگ انداختم بهش خلاصه بازم کتک کاری بعد با تهدید چاقو ازم خواست برم بیرون من واسه اینکه میدونستم اگه برم باید برای همیشه برم دل بچه ام نیومد خلاصه مثل بدبختا موندم از اون رو ز ما باهم کلا هیچ کاری به هم نداریم تو چند ساعتی ک تو خونه اس فقط شامش رو اماده میکنم ونه اون ب من کاری داره نه من واقعا ارزوم بود ک میتونستم مستقل باشم وطلاق بگیرم خسته ام دلم یه ارامش میخواد دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار لطفا اسم سایت رو بذارین طلاق سایت

از هر ده تا تاپیک شیش تاش طلاقه

یذره صبوری یذره سیاست یذره مشاوره اگه نشد و راهی نداشت آخرش طلاق

طرف شوهرش خمیر دندون رو از وسط فشار داده گفته من نمیخوام طلاق میخوام اینا بی فرهنگن از وسط فشار میدن

آخه چرا زندگیا اینجوری شده

بخدا همه دعوا دارن قهر دارن فحش دارن کتک دارن زندگیه دیگه نود درصد طلاقا از چاله دراومدن تو چاه افتادنه اوووووف

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
حالا دعوا کردید عصبی هستی و ازش دلخوری ، زمان حل میکنه، باور کن طلاق اونقدر که فکر میکنی مشکلاتت رو ...

چرا خیلی مشکلات رو حل میکنه حدا قلش اینه ک مریضی اعصاب نمیگیره اون من رو بایه حیوون اشتباه گرفته مدام کتک میزنه بدترین نوع همسر ازار ی

نی نی یار لطفا اسم سایت رو بذارین طلاق سایت از هر ده تا تاپیک شیش تاش طلاقه یذره صبوری یذره سیاست ...

ببخشید کلی میگم اونی ک دست رو زن بلند میکنه ب نظرم شایسته خونواده نیست