2777
2789
بدبختر از من نیس ....شب زفاف با اون کله پر مو مصنوعی و مژه ...رسم داریم دختر شب نباید بخوابه باید تا ...

تودیگه خیلی عذاب دیدی اون شب😐😑😑😑اه ادم فقط عجله داره بره زیر دوش همه ارایش پاک کنه موهاش ازاد کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عروسیای الان پر استرس برا زن و شوهر و واقعا خسته کننده است..آدم دوس داره بعد عروسی فقط چند  روز تخت بخوابه..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تا الله اکبر گف بدو بدو رفتم اتاقمون که بخوابم از بس خسته بودم ....یهو گیر شوهر افتادم .....هنو کار ...

کجایی هستی گلم.ما رسم دستمال داریم ولی خوب اینجورش نه.بعد ک مراسم تموم شد عروس دوماد میرن سر زندگیشون .فرداش دستمال میدن.بعضیا هم زنگ میزنن میگن کار تموم😂😂

بنده خدا خواسته حمایتت کنه😂

اره حسابی توحمایتش له ام کرد😄😄😄😄

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
وای چقد سنگین ارایش وشینیون ولباس عروس وای اه اه.حتما بعدش باید خواهری کسی بیاد همرات کمکت کنه بعد ب ...

ن بابا آنقدر زود میگذره     دلتنگ اون روزا میشی بعدش ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای چقد سنگین ارایش وشینیون ولباس عروس وای اه اه.حتما بعدش باید خواهری کسی بیاد همرات کمکت کنه بعد ب ...

اخ اخ نگم برات که بالاتنه ی لباس عروس جا کرده بود توقفسه ی سینه م ازبس سفت بسته بودن نفس کشیدن اخرشب واسم سخت شده بود بعدم مادرشوهره اصرارداشت نه بزارما بریم شوهرت بازش کنه گفتم بابا عمرا بتونه این همه بندو بازکنه من میرم منو دراین حال تنها نزارید التمااااس😂تابازش کردن خون توبدنم گردش پیدا کرد

شما کجایی هستی؟من اصلا دور و برم ندیدم همچین چیزی

تاسال ۹۱این رسم داشتیم الان نداریم.چون همه ی خونه ها جدان.قبلا عروس دوماد تویه اتاق با خانواده زندگی میکردن .جنوبیم