2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دیگ ادم ی وقتایی ب ی جایی میرسه ب مرحله ای میرسه ک دیگ هیچی واسش مهم نیس و رسیدن ب این مرحله گذر ...

هر وقت یادم میفته میگم انشالله عروسیه پسرم.از ما که گذشت.خانواده ها مون خیلیییی کم گذاشتن.خییییلیییی.در حالی که عروسیه خواهر من یا خواهر شوهرم همه چیزش عالی بود.بی عیب و نقص.

بهم گفتیم تو سیرشدی؟هردو گفتیم نه بعد رفتیم سر یخچال کلی چیز خوردیم بعدشم وسط سالن خوابمون برد از خستگی😁

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

ما که هنوز عروسی نگرفتیم 😂 

ولی بعد عقد گفت تموم شد همه چی ... دیگه خیالم راحته که مال منی 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
من که انقد گریه کرده بودم همسرمم داشت باهام گریه میکرد الهی بگردم .خیلی وابسته ب پدر مادرم بودم خیلی ...

منم همین مشکل دارم تصورشم واسم سخت چند بار ب نامزدم گفتم ک با مامان بابا زندگی میکنیم

من اولین جملم این بود که قندم افتاده بود گفتم برو یه چیز شیرین بیار واسم و مربا توت فرنگی آورد

واقعا قندم افتاده بود دو روز و دو شب خواب نداشتم و چیزی نخورده بودم همش آرایشگاه همش لباسای سنگین و بزرگ همش کفش پاشنه بلند

هعععععی ولی چقد زود گذشت اونهمه زحمت واسه چند ساعت

به نظرم قدیما که هفت شب و هفت روز عروسی میگرفتن خوب بود آدم یه چیزی میفهمید

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

مو هام باز کرد  خوابیدیم تخت   هم پریود بودم  هم خسته بودیم    دو روز خوابیدم..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بهم گفتیم تو سیرشدی؟هردو گفتیم نه بعد رفتیم سر یخچال کلی چیز خوردیم بعدشم وسط سالن خوابمون برد از خس ...

منم نقشم واس اولین شب خوردن فقط😂😂چون مطمینا فیلم بردار نمیذاره درست شاممون بخوریم

من اولین جملم این بود که قندم افتاده بود گفتم برو یه چیز شیرین بیار واسم و مربا توت فرنگی آورد واقع ...

هفت رووووووز😐😐اره خیلی سخت میترسم خوب نرقصم باپاشنه بلند ولباس پف😭😭

شوهرم لباس عروس وگیره هارو در اورد هرکاری کردیم لنز درنمیومدمنم ناخن بلندمصنوعی داشتم نمیشد بالباسای نصفه نیمه رفتم خونه همسایه ازش خواستم لنزامو دربیاره تا زورزدیم و دراومد اومدم خونه دیدم شوهرم خوابهههه میگ لامپو خاموش کن توهم بخواب انقدرکه کوفته بودیم اماصبحش بیدارشدیم ازخجالت شب دراومدیم😅

منم همین مشکل دارم تصورشم واسم سخت چند بار ب نامزدم گفتم ک با مامان بابا زندگی میکنیم

تا دو ماه اول میرفتم خونه مامانمینا با گریه برمیگشتم دیگه همسرمم ناراحت میشد میگفت یکی ندونه فک میکنه زندگیت بده.ولی دیگه عادی شد برام