2777
2789

ازکجافهمیدی؟

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من

گرمی بخور شیره و خرما و...

سعی کن توی زمستون خودتو گرم نگهداری

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
علایمش چیه از کجا بفهمیم

همش دست و پات سرده

بی حوصله ای تنبلی

منفی نگری

خلط زیاد داری خصوصا حلق 

رطوبتت بالاست اضافه وزن داری اصولا تا راه میری لپات گل میندازه

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
همش دست و پات سرده بی حوصله ای تنبلی منفی نگری خلط زیاد داری خصوصا حلق  رطوبتت بالاست اضافه ...

اینکه منم فقط لابه لاش دست و پا درآوردم البته خلط ندارم و چاق نیستم

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 

صبح سعی کن زود بیدار شی ، مویز ناشتا خوبه ،مکیدن عسل قبل خواب غذاهای سرد حتما با مصلح بخور مثل برنج با زیره سعی کن ماست و دوغ نخوری اصلا و لبنیاتم به نظرم حذف کن چون این لبنیاتی که میخوریم هم کلسیمی نداره جاش بادام انجیر و تخم شربتی ... بخور چایی نخور جاش دمنوش دارچین، بابونه ،زنجبیل ، پونه به صورت متناوب بخوری ،ورزش کن اگه وزنت زیاده پیاده روی تند 

رطوبت بالا یعنی چی؟فک کنم منم هستم پس

ورم بدنت

به صورت اضافه وزنه