2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 43 پست
از نظر خودت زشتی؟

نمیدونم

به نظر خودم واقعا قیافم معمولیه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنن):

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم من دلم گرفت خوندم تاپیکتو کی بعضی ادما یاد میگیرن ظاهر دیگرانو مسخره نکنن

احتمالا هیچوقت قرار نیست نسلشون منقرض بشه(:

دقیقا فرم صوزت از رو ژنتیک آدم توش دخالتی ناره آدم باید به چیزهایی که تو مسیر زندگی بدست میاره افتخا ...

حرفات حرف دل منه کاملا مثلا یکی رو ببین هزار هنر داره ولی قیافش معمولیه اصن به چششون نمیاد و کافیه یکی زیبایی داشته باشه اخلاقشم عنم باشه بازم بچششون زیباتریته

نه متاسفانه میترسم فامیل ببینه اینجا(:

خانوم به حرفم خوب فک کن .خدا شمارو آفریده وگذاشته رو زمین زندگی کنی شما .خدا نمی دونسته که بندشو چه شکلی

باید باشه .بعد شما از بندش که یکی مثل شماست خجالت میکشی.مردمو ول کن خانوم بیست قرن گذشته مردم همش دارن چرتو پرت میگن.بیست قرن دیگه ام میگن 

Never back down.life is so hard
آخه این ویژگیایی که گفتی زشت محسوب نمیشه، مشکل خاصی داری؟

من پشت کنکوریم

سال اول دبیرستان که بودم یکی از هم کلاسیام فهمید که من یه انگشت رو ندارم(مادرزاد)

خودش چیزی نگفت ولی رفت سریع دوستاش رو آورد باورتون نمیشه همشون جیغ زدن

من هم میخندیدم هم اشک تو چشمام جمع شده بود(:

خانوم به حرفم خوب فک کن .خدا شمارو آفریده وگذاشته رو زمین زندگی کنی شما .خدا نمی دونسته که بندشو چه ...

میدونم که قراره کارای بزرگی انجام بدم ولی واقعا عذاب آوره

حرفات حرف دل منه کاملا مثلا یکی رو ببین هزار هنر داره ولی قیافش معمولیه اصن به چششون نمیاد و کافیه ی ...

از نظر من قیافه خوب زمان داره

جذابیت زمان داره

بعد از یه مدت هم تکراری میشی هم از چشم میفتی(:

من پشت کنکوریم سال اول دبیرستان که بودم یکی از هم کلاسیام فهمید که من یه انگشت رو ندارم(مادرزاد) خ ...

میگم داداش منم مادرزاد ۶تا انگشت داشت الان دکتره,رو درست تمرکز کن انشاالله تو هم دکتر شی به آیندت فکر کن که الان داری میسازیش نذار این چیزا ذهنتو از چیزی که میخوای دور کنه,انگست نداری مادرزاذیه دست خودت نبود فدای سرت,درستو بخون یه رشته خوب قبول شی چش همشون در بیاد👽

میدونم که قراره کارای بزرگی انجام بدم ولی واقعا عذاب آوره

عذاب چی خانوم.یه مثال ساده بابت قیافه میزنم براتون .شما ژان رنو بازیگر فرانسویه وخیلی معروفیم هست .میشناسین؟ یخورده به قیافش دقت کنین .ببینین واستون جذاب .یا قشنگه .به جواب میرسین

Never back down.life is so hard