💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه مشکل تنبلی اینجور چیزا نداری با کیت میتونی بفهمی. اسیدفولیک یا یدفولیک مصرف کن ازمایشات قبل بارداری بده و تیروئید و پرولاکتینت اینا چک شه
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹
قرص ویتامین میخورین؟ هفته ای چند بار اقدام میکنید؟ من شنیدم یک شب در میون باید باشه
بله 1شب درمیون
لعنت ب تنبلی تخمدان. روش درمانیت چی بود؟ چ داروهایی مصرف کردی
قرص ویتامین میخورین؟ هفته ای چند بار اقدام میکنید؟ من شنیدم یک شب در میون باید باشه
اره باید یه شب در میون باشه
ولی خب از ماشین حسابای تخمک گذاری هم استفاده کن
و اون زمانا مثلا یک شب و دوشب بعد تخمک گذاری احتمالش خیییلی زیاد میشه
فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹