2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

200 بازدید | 16 پست

سلام از صبح با شوهرم قهر کردم سرکار بو‌دم رفتم  به سختی از خونه مادرم اوردم خونه .حتی یه زنگ نزده .بنظرتون اگه نیاد خونه بهش چی بگم ؟؟ مقصر هم خودشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا .خودت زنگ بزن بهش بگو بیاد .لااقل اینجوری به سمت چیزای دیگ نره

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
میخوام بگم اگه نیای دیگه هیچوقت تو این خونه نیا

نه اینجوری نگو زیاد روهاتون بهم وامیشه.بهش پیام بده بگو بچه بهونه تو میگیره 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

بنظرم قخر نکن،بجاش بشین باهاش صحبت کن و حلش کن.واینکه خودت بهترمیشناسیش که چی جواب میده و کدوم راه تاثیرگذاره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
رومون باز شده خیلی پررو شده 

سلام چیکارکردی .