2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

314 بازدید | 30 پست

دوستان پسر من ۶سالشه پسر خواهرم ۴سالشه 

هرقت فامیلا یه جا جمع میشیم پسر من با پسر  خواهرم  یه دیقه دوستن یه دیقه دعوا دارن حالا این وسط رفتارای  شوهر خواهرم رو مخ شوهرمه

وقتی پسرم نزدیک خواهرزادم میشه ازونور. شوهر آبجیم بلند و با لحن بدی میگه نکن حامد جان

۳ساله وضع همینه و من میترسم شوهرم یه رفتاری نشون بده بد بشه 

نگرانی من اینه که پسرم اعتماد بنفسشو با داد زدنای شوهر خواهرم از دست بده 

وشوهرم یبارعصبی بشه هرچی از دهنش در میاد بهش بگه

نمیشه قطع رابطه کرد بیشترم تو دورهمیای فامیلی خواهرشوهرم هست ما خواهرا. تو خلوت مشکلی نداریم 

حالا عکس العمل من یا شوهرم چطور باشه؟

اینوسط اعتماد بنفس پسرم خیلی برام مهمه

خیلی راحت بگو بهش مؤدبانه بگو لطفا ب بچه من تذکر ندین ممنون میشم بزارین ب عهده ی خودمون تربیتشو

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این شرایطو با خاله شوهرم که تقریبا همیشه تو جمع ها و مسافرت ها با هم بودیم داشتم . یه بار شستمش گذاشتمش کنار جلوی پسرم و تمام . الان جرعت نداره چپ نگاه کنه به بچه ام 🤨

شما بچت پیش خودت نگه دار که اذیت بچه کوچکترخودش نکنه خب منم باشم نمیزارم سک بچه بزرگتر عذاب بچم بده و محافظت میکنم از بچم من حق کاملا به شوهرخواهرت میدم 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
شما بچت پیش خودت نگه دار که اذیت بچه کوچکترخودش نکنه خب منم باشم نمیزارم سک بچه بزرگتر عذاب بچم بده ...

عزیزم اشتباه تایپی داشتم سک منظورم که بود

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

اگر پسرتون اهل کتک زدن هست ، توی خونه با ایشون صحبت کنید و بگید اینجوری هم بابا ناراحت میشه و هم نمیدونم حالا به شوهر خواهرتون چی میگن پسرتون ، حالا مثلا عمو ، عمو هم ناراحت میشه . چون همونقدر که اعتماد بنفس پسر تون برای شما مهمه ، پسر ایشون هم مهمه .

اما اگر بدون دلیل این کار  رو میکنن ، خیلی محترمانه و مودبانه و بگید از این کارشون ناراحت میشید .

سلام😊