2777
2789

سلام 

این مشکل دوستمه ک اینجامی نویسم 

دوستم نماینده ساختمانشون هست هرماه ماهیانه از همسایه هامیگیره و میزاره لایه سالنامه خیلی مرتب و دقیق هست یامثلا اخرای ماه حقوق همسرشو ک میگیرن یک مقدارشو بعنوان پس انداز میزاره توی کشو قفلش میکنه خلاصه این روند همیشگی اونهاهست 

وکلیدشوهم فقط خودش داره نه همسرش نه بچه هاش 

الان میگه یک ماهه تقریبا یک میلیون پول نیست 

مثلا ازماهیانه ساختمان۴۰۰تومن برداشته شده 

یا هربار که پس اندازهارو میشمارم ۱۰۰یا۵۰کسری دارم 

و این اتفاق یک ماهه ک براشون میفته یامیگه از کیف خودم۱۰ت یا۵ت پول کم میشه 

بنابه دلایل بسیاری ب این نتیجه رسیده ک کار اجنه هست مثلا باقیمانده پولشو باعجله روی اینه نوشته برگشتنی دیده صفرش نیست خیلی ترسیده ومطمئن ترشده ،من پیشنهاد دادم ببره بزاره بانک ولی خودش میگه اگه کار اونا باشه باید ریشه کن بشه والله پولارو برم بزارم بقیه وسایل خونه چی؟اونارو نمیتونم ک بزارم

تجربشو داشتین دوستان؟

لطفاراهنمایی کنید

😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پولی بذاره وسط سوره یوسف ب این نیت پیدا میشن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

من به نظرم یکی برداشته و خواسته این فکروبندازه که کار اجنه ست

بچه برداشته شیطنت کرده

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

منم از کارتم یک میلیون که کل حقوقمان بود رو فردای واریز هک کردن کشیدن الان چند هفته اس بی پولم 

همیشه با کسی درد و دل کن که دو چیز داشته باشد یکی دل و دیگری درد  چون اگر این دو را نداشته باشد به درد و دل هایت می خندد