2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره که سنتون چقدر باشه.

عمق چروکتون چقدره و اینکه چقدر به تغذیه تون اهمیت میدین.

عواملی مثل استرس و فشارهای عصبی، کمبود ویتامین و مواد معدنی و ژنتیک هم در بروز چروک موثرن.

ضمنا مواد آرایشی خصوصا کانسیلر در بروز چروک دور چشم موثره.

ولی به طور کل برند های فیلورگا و استادرم کرم های دور چشم خیلی خوبی دارن.

اگر قصد استفاده از کرم دور چشم یا پچ های زیر چشم رو دارین، در انتخابش خیلی دقت کنید که براتون میلیا ایجاد نکنه.

حتما روتین پوستی مناسب رو هم درکنارش اجرا کنید.

برای انتخاب دور چشم مناسب میتونین با یک متخصص پوست ماهر مشورت کنید.

اگه سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی. اگه بلد باشم حتما جواب میدم.

بستگی داره که سنتون چقدر باشه. عمق چروکتون چقدره و اینکه چقدر به تغذیه تون اهمیت میدین. عواملی مثل ...

سنم زیاد نیس ۲۴ سالمه چند تا خط ریز افتاده زیر چشمم 

سنم زیاد نیس ۲۴ سالمه چند تا خط ریز افتاده زیر چشمم 

عزیزم این سوالات منو جواب بده. تا بتونم راهنماییت کنم

فقط مشکل چروک ریز دارین؟

تیرگی ندارین؟

روزانه به مقدار کافی آب میل میکنی؟

پوستتون چربه؟ خشکه؟ نرمال؟ یا مختلط؟

روتین پوستت شامل چه محصولاتیه؟ چه مارکی؟

از کانسیلر استفاده میکنی؟ چه مارکی؟

عزیزم این سوالات منو جواب بده. تا بتونم راهنماییت کنم فقط مشکل چروک ریز دارین؟ تیرگی ندارین؟ روزا ...

نه سیاهی ندارم اره ابم زیاد میخورم پوستمم چربه کانسیلر میبلین میزنم اونم شاید هفته ای یبار ابرسانم میزنم سرم ویتامین سی هم میزنم 

نه سیاهی ندارم اره ابم زیاد میخورم پوستمم چربه کانسیلر میبلین میزنم اونم شاید هفته ای یبار ابرسانم م ...

آبرسان و سرم ویتامین c چه مارکی؟

کانسیلر age rewind میبلین؟ اون مدلش که پیچیه؟

از اصل بودنش مطمعنی؟

آبرسان و سرم ویتامین c چه مارکی؟ کانسیلر age rewind میبلین؟ اون مدلش که پیچیه؟ از اصل بودنش مطمعنی ...

ابرسان الارو ویتامین سی پریم!اره از همون پیچیه اره بابا اصله از سایت معتبر خریدم

ابرسان الارو ویتامین سی پریم!اره از همون پیچیه اره بابا اصله از سایت معتبر خریدم

خب خداروشکر که اصله

همیشه دقت کن که حتما حتما فقط اصل بخری

هیچ وقت محصولات فیک نخر چون به سلامتیت آسیب میزنه و خطرناکه.

اگه از آبرسان الارو و سرم ویتامین c پریم راضی هستی، مصرف همونا رو ادامه بده.

ولی اگه راضی نیستی یا به هر دلیلی میخوای آبرسان و سرم ویتامین c دیگه ای بخری اینا رو بهت پیشنهاد میکنم

آبرسان سین بیونیم

آبرسان کلینیک

سرم ویتامین c سسدرما

برای چروک دور چشم هم با توجه به اینکه شما سنت زیر 30 هستش و چروکای ریز داری اینا برات مناسبه

پچ زیر چشم جینسینگ بری از برند شانگپری (این فیکش زیاده اگه خواستی بگو جای معتبر برای خریدش رو بهت معرفی کنم.)

کرم دور چشم پایوت ( مدلای مختلف داره ولی فکر کنم مدل perform lift regard مناسب شما باشه.)

برند های فیلورگا و استادرم هم محصولات خیلی خوبی دارن ولی قیمتهاشون تقریبا بالاست.

راستی عزیزم سعی کن خیلی کم از کانسیلر استفاده کنی.

و اینکه از شامپو بچه برای شستن چشمات استفاده نکن. چون در دراز مدت باعث خشکی پوست دور چشم میشه و مستعد چروک میشی.

از میسلار واتر یا یک پاک کننده آرایش چشم ملایم برای پاک کردن آرایش چشمت استفاده کن.

روتین پوستی مناسب رو هم مرتب اجرا کن.