2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۰🥴🥴🥴🥴

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

منکه کامل خوندم عکسارم دیدم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من همه رو خوندم

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره

مبینا علاوه بر امین با کسی دیگه هم در ارتباط بود وقتی مرده رو اورده بوده خونه شوهرش میاد تو خفتش میکنه و طلاقش میده خانواده مبینام طردش میکنن الان تنها با پسرش زندگی میکنه پدرش یه خونه بهش داده ولی نذاشته بره پیش خودشون،سماهم با یه نظامی تو وایبر اشنا میشه ازدواج میکنن

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز