2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول

سما یه کاربر بود که داستان زندگیشو نوشت،خودش بدش نمیومد معروف بشه و میگفت فلان ساعت بیاید ادامش رو بگم ولی بعد با جو سایت آشنا شد و کاربریش ترکید....خلاصه که سما تو سن کم عاشق پسرهمسایه(امین)میشه،امین کفترباز بوده و سابقه ی داغونی داشته.بعد از مدتی با وجود مخالفت خانواده ازدواج میکنن،و کم کم میفهمه امین و زن داداشش(دخترخالش هم بوده،همون مبینای معروف سایت)ریختن رو هم و باهم لاس میزنن.با کلی ماجرا از امین طلاق میگیره و میره خونه باباش.مبینا که حالا مادر یه پسربچه به اسم محمدامین بوده هم انگار با پسرای دیگه مشغول بوده،تااینکه برادر سما که شوهر مبینا بود(سهیل) مچ مبینا رو با یه پسری تو خونه میگیره و مبینا رو طلاق میده و به همه فامیل میگه چی شده....البته سهیل هم یه مدت غیب میشه و معتاد میشه که با کمک خانوادش 3بار میره کمپ و به زندگی برمیگرده.محمدامین کوچولو هم پیش مادربزرگش(مادر مبینا )بزرگ میشه و 2رور در هفته میاد پیش پدرش سهیل.سما هم تو وایبر با یه پسری به اسم فرزاد آشنا میشه که ارتشی بوده ومیفهمه فرزادم یه ازدواج ناموفق داشته.با فرزاد ازدواج میکنه و همه چی به خوبی و خوشی پیش میره.

کنجکاوم باور کن

آها عکس خودش و فرزاد و مبینا هم گذاشت( قرار بود هفته ی دیگه عکس امین هم پبدا کنه)که همه از عکسا اسکرین گرفتن و تو تاپیکا پخش کردن.یکی هم پیدا شد گفت فامیل مبینا هستم آبرشو نبرید و همه تاپیکا رو ترکوند😐

سما یه کاربر بود که داستان زندگیشو نوشت،خودش بدش نمیومد معروف بشه و میگفت فلان ساعت بیاید ادامش رو ب ...

ممنون عزیزم مرسی

وَ از یه جایی به بَعد سعی کردم شآد باشم 🌸
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792