2777
2789

من دیگه حرفی ندارم

الکی هم نگین آتیش نگرفتیم.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

😑😑😑😑

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتیش نگرفتم 😁 جدی میگم اخه من این دیزاینای شلوغ و دوس ندارم

از میوه اراییم ب شدت بدم میاد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چشم خسته میشه از دین این همه چیز

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

وااای من اصلااتیش نگفتم ۲۰براراینوخودم میخوام بگیرم شب یلدا😏😏😏

😆😆😆😐😐😐😐😐😐خداپولشوبرسونه

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

من که اتیش نگرفتم ولی معلومه برا کسیه که عقد یا تازه عروسه مهمونای زیادی دارن   حالا کی اینا رو درست کرده چه حوصله ای داشته

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اتیش نگرفتم 😁 جدی میگم اخه من این دیزاینای شلوغ و دوس ندارم از میوه اراییم ب شدت بدم میاد

من کاری به مدلش ندارم

منطورم به حجم و هزینه ای که کردن بود

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

2790
2778
2791
2779
2792