2777
2789
جدی؟بس بنظرت با بیسکویت هم خوب میشه درس کنم؟یه سوال قالبش حتما باید از اینایی باشه که میتونی باز کنی ...

قالب کمربندی منظورتون هست. میتونی فویل بپیچی کف قالبی که داری بعد انتقال بدی ب ظرف دیگ یا سلفون یا نایلون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالب کمربندی منظورتون هست. میتونی فویل بپیچی کف قالبی که داری بعد انتقال بدی ب ظرف دیگ یا سلفون یا ن ...

وای عالیه اصلا بفکر خودم نرسیده بود ممنون که گفتی میتونی دستورشو بدی من تاحالا درس نکردم

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
وای عالیه اصلا بفکر خودم نرسیده بود ممنون که گفتی میتونی دستورشو بدی من تاحالا درس نکردم

چیز کیک (مخصوص)
مواد لازم کراست اول:
بیسکویت ساقه طلایی پودر شده   ۱بسته
کره   ۱۵۰ گرم (اب شده)

طرز تهیه:کره ذوب شده گیاهی را با بیسکویت پودر شده کاملاااا مخلوط و در رینک دایره قرار دهید و با قاشق سطح بیسکویت را فشرده کنید (من با گوشت کوب میافتم به جونش😁)

مواد لازم کراست دوم:

شیر   ۱دوم لیوان
ژله الوورا   ۱ بسته و نیم
آب   ۱سوم پیمانه
خامه   ۲۰۰ گرم
پنیر لبنه کاله  ۵۰۰ گرم
شکر   ۲ ق غ
وانیل   ۱دوم ق چ
میوه دلخواه  به میزان لازم (در صورتیکه میوه اسیدی باشه مثله کیوی قبل از اینکه بخواین استفاده کنید ازش باید برای چند ثانیه میوه رو در اب جوش قرار بدین و خارج کنید)
طرز تهیه کراست دوم:
ابتدا اب و ژله الوورا رو روی حرارت غیر مستقیم (بخار اب)قرار بدین تا بن ماری بشه و سپس اجازه بدین کمی خنک بشه
در هنگام بنماری شدن ژله خامه،پنیر خامه ای،شیر،شکر،وانیل را ترکیب و با همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست شود،ژله پس از بنماری شدن به مواد اضافه و با قاشق مخلوط شود سپس روی کراست اول مواد را ریخته و روی مواد را صاف کنید میوه ی دلخواه را روی مواد قرار دهید و در یخچال قرار دهید

لایه آخر:
ژله   با طعم دلخواه (بهتره مشابه با میوه مورد استفاده باشه)  با یک و یک دوم پیمانه آب مخلوط و بنماری شود روی کراست میانی قرار دهید و در یخچال قرار داده و اجازه دهید مواد خود را بگیرد

برای خارج کردن چیز کیک از رینگ کافیه اول با یک چاقو که در اب داغ زده شده اطراف ژله رو از رینگ ازاد کنید سپس با سشوار اطراف رینگ گرفته و به ارامی رینگ را تکان دهید تا چیز کیک از ان خارج شود.

خب چیجوری درست کردی بگو،😢

یک پیمانه نشاسته 4 پیمانه آب و نصفه پیمانه عرق بید مشک یا گلاب و یک پیمانه و کمی بیشتر شیره انگور روی اجاق هم می زنیم تا سفت بشه بعد زیرشو کم می کنیم تا وقتی که خامیش بره بعد داخل قالب چرب شده با کره کمی می ریزیم بعد روش کیک خیس خورد شده با گردو می ریزیم و روش بقیه باسلوق رو و اروم صاف می کنیم و در یخچال می زاریم تا یک ساعت یا دوساعته تا بسته بشه بعد مثله عکس برش می زنیم