2777
2789

خاکشیر با اب گرم دم بزاری گرم بخوره برای یبوست خوبع و با اب سرد برای اسهال   یا عرق نعنا هم  همینطوره اگه نلشتا بخوره بهتره انجیر یا رانی هلو یا گلاب . روغنزیتون خوبه بخوره 

اگه روغن زیتون در مقعدش بزنی هم خوبه 

فلوس یا برگه ثنا هم خیلی خوبن البته زیادش پرزه معده رو ازبین میبره و باعث میشه یبوست دائم داشته باشه در حد دو سه بار طوری نیس 

معلم ادبیات 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاکشیر با اب گرم دم بزاری گرم بخوره برای یبوست خوبع و با اب سرد برای اسهال   یا عرق نعنا هم &nb ...

بچه کوچیک رو نمیشه راضی کرد هرچیزی بخوره من خاک شیر. و یکی دو بار به زور بهش دادم ولی همش که نمیشه

بچه کوچیک رو نمیشه راضی کرد هرچیزی بخوره من خاک شیر. و یکی دو بار به زور بهش دادم ولی همش که نمیشه

بله میدونم ولی  برگه ثنا یا فلوس هم اگه میدید درحد کم بدید و از عطار بپرسید ما تو دوره های که رفتیم میگفتن تا جایی که میشه مصرف نکنید 

معلم ادبیات