2777
2789
عنوان

شوهرم

423 بازدید | 18 پست

سلام خانومای مهربون دیشب قرار بود برامون مهمون بیاد بعد من به شوهرم گفتم بریم یک سری خریدارو انجام بدیم شوهرم چنان دادی سرم زد آخه ما تو روستا هستیم همه چیز گیر نمیاد مجبوریم از قبل کارامون انجام بدیم و توخونمون وسایل هم تموم کردیم حالا مهمونامون هم خانواده خودشون بودن دادی که سرم زد دلمو شکوند اینقدر گریه کردم بچه ها با شوهرم حرف نزدم و در مقابلش سکوت کردم بعد خودش معذرت خواهی کرد ولی هنوزم از دستش ناراحتم به نظرتون من حرف بدی به شوهرم زدم که سرم داد زد ؟؟

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار اقتصادی اعصاب گذاشته واسه مردا مگه؟کلا اسم خرید میاد عصبی میشن بدبختا

حق داری تو دلت بمونه عزیزم

تقصیر تو نیس 

یجوری با مهربونی بعد تر که شد بهش بفهمون از دادش خیلی ناراحت شده بودی و دیگه اینجوری سرت داد نزنه و این حرفا

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.
فشار اقتصادی اعصاب گذاشته واسه مردا مگه؟کلا اسم خرید میاد عصبی میشن بدبختا حق داری تو دلت بمونه عزی ...

مرسی خانومی سعی میکنم 

نه عزیزم شما حرف بدی نزدی فکر کنم زمان مناسبی رو انتخاب نکردی مردا بگیر نگیر دارن احتمالا اون لحظه شوهرت داشته به چیزی فکر میکرده یا مثلا تو سرش حساب کتاباشو انجام میداده... اما وقتی خودش از کارش پشیمون شده اومده معذرت خواهی شما هم کوتاه بیا تو زندگی از این اتفاقا زیاد میوفته ممکنه یه بارم واسه شما پیش بیاد

😎🤔
نه عزیزم شما حرف بدی نزدی فکر کنم زمان مناسبی رو انتخاب نکردی مردا بگیر نگیر دارن احتمالا اون لحظه ش ...

اومد معذرت خواهی منو بوسید منم براش میوه شستم اوردم بخوره احترامشو نگهداشتم ولی سنگین برخورد کردم تا از کارش بیشتر پشیمون بشه