2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا بیاید قضاوت باشما

1179 بازدید | 139 پست

دوستان گل برداشت شماازین حرف چیه و چ برداشتی میکنیوخوب یابد..کسیو ک دوسش دارم بهم گفتم میدونم زندگی خوبی کنارت ندارم یاخوشبخت نیستم ولی میدونم ب حدی دوسم داری ک حاضری بخاطرزندگی خوبمون همه کاربکنی یانکنی و این خیلی برام ارزش دارع منم بهش گفتم منظورت چیه ازین حرفا گفت اولادرکم خیلی میکنی ادم بادرکی بعدشم منظورم اینه زندگی بالاپایین داره و ی درصدبدونم زندگی خوبی باهات ندارم باهات بهم میزنم ...بنظرتون این حرفش یعنی چی توروخداشمابگید...اخرسرم نوشتم خداوکیلی خداشاهده خیلی دوستت دارم..برداشت شماچیه میشه منومتقاعدکنیددوستان

يعني ميخواد جا بزنه داره زر ميزنه تا مقدمه چيني كنه 

بنظرم غرورتو بردار و خودت برو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چراهمچین کاری کنه؟

خودش ميدونه

غرور و احساستو براي كسي ك لياقت نداره خرج نكن

قبل اينكه اسيب ببيني تمومش كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نفهمیدم منظورشو و الکی چیزی بهت نمیگم که یوقت خدای نکرده روت تاثیر بزاره و رو زندگی و ایندت اثر بزار ...

ممنون گلم ولی بااطمینان قلبی مطمعنم ک منومیخاد

ممنون گلم ولی بااطمینان قلبی مطمعنم ک منومیخاد

پس از خدا میخام که هر نیت قلبی و هر حسی به تو داره هرچه سرییییعتر روشن بشه و درست تصمیم بگیری

مشورت با خونوادت یادت نره 

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است