هفته ای ک گذشت هفته پر از دعوا و استرس برام بود تو تاپیکام هم هس . خلاصشو بگم اینکه فک میکردم باردارم ولی خداروشکر فهمیدم نیستم چون شوهرم گفته بود زیر بار مسئولیتش نمیره و یک شب خونه رو ترک کرد... خلاصه این هفته خیلی از نظر کاری سرش شلوغ بود جوری ک فقط واسه شام و خواب میدیدمش حالا امشباومده خونه تو کارهای خونه کمکم کرد بهم یه پنجاهی پول داد .... و از اونجایی ک شناختمش فهمیدم ازم چی میخاد اخرشب همین نیم ساعت پیش ازم س.ک..... خاست منم رد نکردم فقط وقتی دستشو اورد سمتم بهش گفتم یه عذرخاهی بابت..... ک نذاشت حرفم تموم شه هولم دا گف برو بابا نخاستم پشتشو کرد بهم . منم با حرصاز رو تخت بلند شدم اومدم سمت پذیرایی اونم اومد دسمال برداشت ک مثلا بره خودارضایی کنه منم محلش ندادم..... حالا نظر شما اینه اون باید ازم عذرخاهی میکرد این حق رو داشتم ازش بخام ؟ یا اینکه من دیگه نباید ظلم هاشو به روش میاووردم؟
ببین شوهر منم بکشیش معذرت خواهی نمیکنه تو که اخلاق شوهرتو میدونی و نمیخوای همش دعوا باشه به روی خودت نمیاوردی بهتر بود اما وقتی ازم رابطه بخواد بهش بگم بگو غلط کردمم میگه
تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪