2777
2789
عنوان

خاطره😍😍😍😃

114 بازدید | 18 پست

سلام دوستاااان شبتون بخیییر امیدوارم خوب باشین😍😄

خب خب بیاین ی خاطره عاشقانه یا لذت بخش و یا هر خاطره دیگه ک تو ذهنتونه و یادش میفتین لبخند رو لبتون میاد ب صورت بگین😁😍😍😎

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

والا بیشتر خاطره هام +۱۸ بگم دسته جمعی میترکیم😂💜

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نوجوون بودم عاشق دوست پسرخالم بودم یه روز اومد ایفونو زد برداشتن گفت ببخشید فلانی خونست 

گفتم چند لحظه گوشی😐😐😆😆😆

قیافه پسرخالم😟😟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
وقتی نوجوون بودم عاشق دوست پسرخالم بودم یه روز اومد ایفونو زد برداشتن گفت ببخشید فلانی خونست  ...

وای خدا😂 خوبه نگفتی الو بفرمایید😆 منم از اینا داشتم😥

خب بگووووو😃

تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱۰ جا گزارش زدن و فوش دادن و ترکوندنم دیگه کلا توبه کردم😂😂💜

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

چندین سال پیش دوسه ماه بعد از اینکه دوره لیسانس رو تموم کردم یه شب رفتم خونه بهترین دوستم و شب خونشون خوابیدم..خواب که چه عرض کنم تا خود صبح فقط میگفتین و میخندیدیم...یعنی بخدا دقیق تا ساعت۵ و نیم صبح..😁😁 دیگه مامانش برا نماز بیدار شد طفلک چشاش چهارتا شد

حال همه ما خوب است..اما تو باور نکن.
تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱ ...

حالا خوبه خانوم کوچولویی و حرف چیز دار زدی..اگه خانوم بزرگ بشی میخوای چی بگی؟😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱ ...

عاشقونه داری بگو خیلی تو فاز عشقم الان اخه😆

بگو ببینیممم😓😓😓😓

مهمون داشتیم پسر عمم جلوم بود یهو یاد تولدم افتادم بعد به خودم امدم دیدم اوه اوه به پسرعمم خیره شدم دارم می خندم و همه ام دیدن انقدرهل شدم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

مهمون داشتیم پسر عمم جلوم بود یهو یاد تولدم افتادم بعد به خودم امدم دیدم اوه اوه به پسرعمم خیره شدم ...

منم یبار اومدم موقع خدافظی ب دوستم دست تکون بدم پشتشو کرد بم ی پسره کنارش بود نگا کرد بم فک کرد با اونم

خیلی از این سو تفاهما بده😆😆😅😅😅

حالا خوبه خانوم کوچولویی و حرف چیز دار زدی..اگه خانوم بزرگ بشی میخوای چی بگی؟😂😂😂

😂😂😂پریروز بیشتر کاربرا به خاطره اینکه خانوم کوچولو بودم ریختن سرم گفتن ما همسن تو بودیم اِلان میکردیم همسن تو بودیم بهمان میکردیم و تو حیا و قورت دادی و دیوانه ای و اینا😑😪انقدر اینجوری گفتن نی نی یار عزیز ترکونتم منم توبه کردم کاربری جدید زدم😂