2777
2789
عنوان

خاطره😍😍😍😃

114 بازدید | 18 پست

سلام دوستاااان شبتون بخیییر امیدوارم خوب باشین😍😄

خب خب بیاین ی خاطره عاشقانه یا لذت بخش و یا هر خاطره دیگه ک تو ذهنتونه و یادش میفتین لبخند رو لبتون میاد ب صورت بگین😁😍😍😎

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

والا بیشتر خاطره هام +۱۸ بگم دسته جمعی میترکیم😂💜

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی نوجوون بودم عاشق دوست پسرخالم بودم یه روز اومد ایفونو زد برداشتن گفت ببخشید فلانی خونست 

گفتم چند لحظه گوشی😐😐😆😆😆

قیافه پسرخالم😟😟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
وقتی نوجوون بودم عاشق دوست پسرخالم بودم یه روز اومد ایفونو زد برداشتن گفت ببخشید فلانی خونست  ...

وای خدا😂 خوبه نگفتی الو بفرمایید😆 منم از اینا داشتم😥

خب بگووووو😃

تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱۰ جا گزارش زدن و فوش دادن و ترکوندنم دیگه کلا توبه کردم😂😂💜

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

چندین سال پیش دوسه ماه بعد از اینکه دوره لیسانس رو تموم کردم یه شب رفتم خونه بهترین دوستم و شب خونشون خوابیدم..خواب که چه عرض کنم تا خود صبح فقط میگفتین و میخندیدیم...یعنی بخدا دقیق تا ساعت۵ و نیم صبح..😁😁 دیگه مامانش برا نماز بیدار شد طفلک چشاش چهارتا شد

حال همه ما خوب است..اما تو باور نکن.
تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱ ...

حالا خوبه خانوم کوچولویی و حرف چیز دار زدی..اگه خانوم بزرگ بشی میخوای چی بگی؟😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
تازه امروز یه کاربری دیگه زدم پریروز حرف چیز دار زدم همه ی کاربرا و نی نی یارا جوری ریختن سرم و از ۱ ...

عاشقونه داری بگو خیلی تو فاز عشقم الان اخه😆

بگو ببینیممم😓😓😓😓

مهمون داشتیم پسر عمم جلوم بود یهو یاد تولدم افتادم بعد به خودم امدم دیدم اوه اوه به پسرعمم خیره شدم دارم می خندم و همه ام دیدن انقدرهل شدم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

مهمون داشتیم پسر عمم جلوم بود یهو یاد تولدم افتادم بعد به خودم امدم دیدم اوه اوه به پسرعمم خیره شدم ...

منم یبار اومدم موقع خدافظی ب دوستم دست تکون بدم پشتشو کرد بم ی پسره کنارش بود نگا کرد بم فک کرد با اونم

خیلی از این سو تفاهما بده😆😆😅😅😅

حالا خوبه خانوم کوچولویی و حرف چیز دار زدی..اگه خانوم بزرگ بشی میخوای چی بگی؟😂😂😂

😂😂😂پریروز بیشتر کاربرا به خاطره اینکه خانوم کوچولو بودم ریختن سرم گفتن ما همسن تو بودیم اِلان میکردیم همسن تو بودیم بهمان میکردیم و تو حیا و قورت دادی و دیوانه ای و اینا😑😪انقدر اینجوری گفتن نی نی یار عزیز ترکونتم منم توبه کردم کاربری جدید زدم😂