2777
2789
عنوان

خانه داری

121 بازدید | 18 پست

یه سوال بالای ظرفشویی رو چجوری میشه مرتب نگهداشت؟پارچه دستکش جالیوان جاملاقه حااسکاچ جا قاشق جامایع و...😕

واینکه وسایل دکور اشپزخونمون خیلی زیاده جای چاقو ست ملاقه غذاسازو.... 

انقد ناراحتم همش شلوغ نشون میده😕

ایدتون یا راهکار چیه

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از این جا اسکاچیها که میخوره وسط سینک زدم بالای ظرفشویی هم فقط یه جاقاشقی دارم جامایعیم هم روی سینک میذارم والسلام دیگه بقیه چیزا رو ندارم کلا از شلوغی متنفرم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من از این جا اسکاچیها که میخوره وسط سینک زدم بالای ظرفشویی هم فقط یه جاقاشقی دارم جامایعیم هم روی سی ...

پس لیوانو کجا میذاری وقتی شستیش؟ یا پارچه گردگیری رو

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
پس لیوانو کجا میذاری وقتی شستیش؟ یا پارچه گردگیری رو

لیوانامو تو ابچک میذارم خشک بشه فورا هم نیذارم سرجاش تو کابینت  پارچه گردگیری هم توی در کابینتم زیر سینک چسبونک زدم اویزون میکنم اونجا 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
لیوانامو تو ابچک میذارم خشک بشه فورا هم نیذارم سرجاش تو کابینت  پارچه گردگیری هم توی در کابینتم ...

اها مرسی خوبه منم اینکارو میکنم

من به جز دستکش و جاقاشقی چیزی ندارم اون بالا و یه دستمال برای خشک کردن روی سینک

بقیشومو کجا میذاری که دم دستن .لیوان و...

لیوان میشورم میذارم توی آبچکان خشک که میشه برمیدارم

تو کابینت میذاری؟پس جا داری تو کابینت

ببین اینجوری البته این نتیه ها

چه باسلیقه.من قبلن اومدم بچسبونم باز میشد این اویزهارو چجوری فیت کردی که درنیاد باپیچ؟