2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست

حتی اون قلابو میبینی داخل کابینت که جارو بهش اویزونه من شوهرم تو کابینتم از اینا زده وسایلمو اویزون میکنم بهش تو کمد دیواری هم زده سشوار و کلید و ریموت اضافی و اینجور چیزا رو بهش اویزون کردم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چه باسلیقه.من قبلن اومدم بچسبونم باز میشد این اویزهارو چجوری فیت کردی که درنیاد باپیچ؟

نه عزیزم این نتیه ولی دقیقا عین همین  از این قلابای  که پشت دستکشه هست جارو بهش اویزه ریزشم هست من شوهرم از اینا خیلی کوچیکشو زده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اون قلابو میبینی داخل کابینت که جارو بهش اویزونه من شوهرم تو کابینتم از اینا زده وسایلمو اویزون ...

اها فهمیدم با پیچ به چوب وصل شده .چه خوبه .مرسی ازت ایده جالبی دادی .من قبلا چسب میزدم درمیومد خسته شده بودم.💖🙏 فداااات

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
اها فهمیدم با پیچ به چوب وصل شده .چه خوبه .مرسی ازت ایده جالبی دادی .من قبلا چسب میزدم درمیومد خسته ...

خواهش میکنم گلم  البته حتما بده شوهرت بزنه اندازه بپیچونه در کابینت سوراخ نشه میتونی حتی بهش سبد اویزون کنی داروهات یا خرده ریز مثل برس اشپزخونه و اینا رو بذاری داخلش