2789
نه چیزی به دل نگرفتم منم با همسرم خیلی از اینجور بحث ها دارم اما بحث کردن خیلی بهتره از اینه که بدون ...

عزیز جان نوشتت ناخواناس

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
چجوری در جریان بزاره اگه بگه دیگه خیانت نیست؟آخه کدام مرد راضی میشه که همسرش با یه مرد دیگه دوست بشه

همون دیگه راضی نمیشه که زنش بهش خیانت کنه پس وقتی بفهمه زنش کمبود محبت داره یا جبرانش میکنه یا طلاقش میده

هرچه هستم خدایم داند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه چیزی به دل نگرفتم منم با همسرم خیلی از اینجور بحث ها دارم اما بحث کردن خیلی بهتره از اینه که بدون ...

نه بابا من خودم از خیانت متنفرم الان باهاش دعوام شده نمیدونم چی میگم

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
واقعا،پس شوهر زنه چی میشه ؟نمیترسن از آبروریزی وبرملا شدن

چي بگم .اگر عقل داشته باشن اين كارو نميكنن . آبروشون هم معمولا از جايي ميره كه فكرشم نميكنن .. مثلا يه جا شنيد يه نفر ميره به يه زن خراب با دوستاش چند نفري تجاوز كنن وقتي ميره تو اتاق ميبينه زن داداشه خودشه . مطمئن باش اون زن صد سال فكرشم نميكرده اينجوري رسوا بشه

از چاله افتادن تو چاهه که

صد در صد متاسفانه انقد این زنا کمبود دارن کخ با کوچکنذین توجهی از راه به در میشن کسی هم‌که میاد سراغشون میدونن اینا به چی نیاز دارن از همون طریق سو استفاده میکنن بعدش اون زنه میمونه با یه دنیا عذاب وجدان 

ببینید من کلا خیانت زن برام چیز عجیبیه ولی تو همین نی نی سایت دیدم زنایی رو ک واقعا اون لحظه توی ذهن ...

ما نبايد يادمون بره كه دنيا محل آزمايشه . اينا همهش وسيله ي آزمايش ماست . وگرنه ديگه دنيا نميومديم كه . يه راست تو بهشت چشم باز ميكرديم

بیان خواسته یعنی چی؟

ما وقتی لباس یا خوراک میخوایم درخواست میکنیم اما هیچوقت نمیگیم محبت میخام توجه میخام توقع داریم همسرمون خودش بفهمه...این اشتباهه

من هروقت دچار کمبود محبت میشم به همسرم میگم اونم برام جبران میکنه

اگه ما حرفی نزنیم به مرور زمان رابطمون سرد میشه

هرچه هستم خدایم داند...
خیلی رو وجرات میخواد که یه زن همچین حرفی به شوهرش بزنه

عزیزم علنا که نمیخواد بهش گفت مثلا باید بگی بنظرتو اگه من کمبود محبت داشته باشم باید به کی بگم 

کی باید این نیاز من رو جواب بده

هرچه هستم خدایم داند...