2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته اما آدم اگه خودش رو دوست داشته باشه از اینجور آدما جدا میشه بلاخره ما فقط یکبار زندگی میکنیم

چجوری جدا بشم خواهرم وقتی تمام قوانین به نفع مرد هست،اگر حق طلاق داشتم حتما جدا میشدم

چجوری جدا بشم خواهرم وقتی تمام قوانین به نفع مرد هست،اگر حق طلاق داشتم حتما جدا میشدم

تاحدی حق با شماست و من چون از این چیز ها سر در نمیارم درکش برام یکم سخته اما خواهرم سعی کن زندگیت رو دوست داشته باشی مخصوصا خودت رو 

روزی همسرتون متوجه این میشه که فقط وفقط شما هستید که براش میمونید...امیدوارم رابطتون هرچه زود تر درست بشه

هرچه هستم خدایم داند...
تاحدی حق با شماست و من چون از این چیز ها سر در نمیارم درکش برام یکم سخته اما خواهرم سعی کن زندگیت رو ...

اون که بله،بعضی وقتا فکر میکنم یه جورایی خدا دوستم داشته که این اتفاق برام افتاده، کلا من یه ادم دیگه شدم،بیشتر قدر خودمو دونستم و مطمئنم از این به بعد هم بهترینا واسم اتفاق میوفته ولی در کل با توجه به موضوع تاپیک خواستم بگم از لحاظ روحی شاید من خیلی شرایط بدی داشتم و دارم و ادمهایی هستن اطرافم که منتظر یه اشاره از سمت من هستن خدارو شکر ظاهر و موقعیت خوبی دارم هر کسی میفهمه من یه بچه شش ساله دارم باورشون نمیشه،ولی خدا همیشه حواسش بهم هست که خدای نکرده به گناه نیوفتم

واقعا خیانت دیدید و دم نزدید😯

چی بگم روزایی که من گذروندم رو اگر براتون تعریف کنم باورتون نمیشه، فقط اینو بگم که هم از لحاظ روحی و جنسی به شدت تحت فشار بودم،ولی خدا نزاشت اشتباه برم و ممنونم که منو سر بلند کرد

واقعا خیانت دیدید و دم نزدید😯

اینم بگم روزایی که همسرم بهم خیانت میکرد و من نمیدونستم یه روز بهم گفت من اشتباه کردم اینقدر بهت سخت میگیرم تا تو هم اشتباه کنی

اون روز معنی حرفش رو نفهمیدم تا اینکه فهمیدم بهم خیانت کرده بعد فهمیدم بهم سخت میگرفته تا منم اشتباه کنم تا کار خودشو موجه جلوه بده