2777
2789
عنوان

اسکرین چت همسر لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3305 بازدید | 155 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره باید رمز اینستای طرفو داشته باشی

رمز اینستا کدوم میشه دقیقا بعد اگه هک کنه میتونه اکانتو کلا برا خودش کنه؟

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
فیلم زیاد میبینی؟

خودشم فیلم هندی😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نمیدونم  قطعا گردن نمیگیره  باز میگه فکرتو خرابه

بگو تو فکرت خراب نیست

و همه جور سالمی 

رمز اینستا گوشی و....همچیتو بده 

تو ماشینشم شنود چیزی بزار تا خیالت راحت بشه

معلوم میگه فکرت خرابه تا خودشو راحت کنه و همه کار بکنه

شب وقتی گوشی دستشه بروبگیربنداززمین باپات لهش کن بعدبگوفردامیاپ محل کارت مراسم دارم براتون براتبریک. ...

🙄🙄🙄🙄میخای به کشتن بدی استارتر خوبو نازو؟؟؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
آره میگه روابط کاریه فقط چیزی بین ما نیست

روابط کاری به تایم خواب چکار داره، دیگه بوس و قلب نمیخواد ،خیلی جدی باید برخورد کنی ، کوتاه نیا

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  
آره میگه روابط کاریه فقط چیزی بین ما نیست

تو روابط کاری بوس میکنن؟ می خوابن؟ بعد لابد ....!؟😐

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بگو زود میخام برم شام بپزم😂😂😂😂

چی میپزی به منم بو گو

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست