mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان کیست مویی | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 50 پست سلام خانوماشوهرم دو روزه عمل کرده که چون آبسه کرده بود باز گذاشته زخمشو. کسی تجربه ای داره که چطوری مراقبت کنیم تا زودتر گوشت بیاره و زخمش خوب بشه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1398/09/26 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 خداروشکر. من واسه جوابشم میترسم خیللی نه بابا بیخود نگرانی،بیخیال باش مطمئن باش چیزی نبست به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 نه بابا بیخود نگرانی،بیخیال باش مطمئن باش چیزی نبست ان شاءالله. ممنونم. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 ممنونم. خیلی جواباتون آرومم کرد. خدا خیرتون بده سلامت باشیبلاخره چیزایی بود که تجربه کردم دیگه😉 به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 سلامت باشی بلاخره چیزایی بود که تجربه کردم دیگه😉 ممنون عالی بود.آروم شدم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 آخه تازه ده ماهم هس عروسی کردیم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 ممنون عالی بود.آروم شدم خداروشکر یه جایی به درد خوردم😁😁😁 به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 آخه تازه ده ماهم هس عروسی کردیم عزیزمممم😘💖💖💖💖خوشبخت بشی الهی اصلا نگران نباش فقط حسابی پرستاری کن ازش تا زودتر خوب بشه به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 خداروشکر یه جایی به درد خوردم😁😁😁 اختیار دارین عزیزم. ان شاءالله همیشه سالم باشین هم خودتون هن عزیزانتون را.منم دعا کنین شوهرم زود خوب بشه بعدشم خدا نی نی بهمون بده میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عزیزمممم😘💖💖💖💖 خوشبخت بشی الهی اصلا نگران نباش فقط حسابی پرستاری کن ازش تا زودتر خوب بشه سلامت باشی خانوم مهربون. ممنونم از لطفتون. چشم حتما😘⚘ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 اختیار دارین عزیزم. ان شاءالله همیشه سالم باشین هم خودتون هن عزیزانتون. را منم دعا کنین شوهرم زود خو ... قربونت همچنین شما وخانواده عزیزتان شاءااله عزیزم خدا بهت دوقلو بده به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 قربونت همچنین شما وخانواده عزیزت ان شاءااله عزیزم خدا بهت دوقلو بده فدات عزیزم. ممنون. ان شاءالله. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 سلام عزیزمخوبیهمسرت بهترن به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 سلام عزیزم خوبی همسرت بهترن سلام عزیزدلمممنونمخداروشکر. والا من که خودم هنوز زخمشو ندیدم دلم نیومده اما پرستاری که پانسمان عوض میکنه میگه عفونت نداره. دوشنبه نوبت دکترشه. دعا کنین به خوبی بگذره و جواب پاتولوژیشم خوب باشه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 سلام عزیزدلم ممنونم خداروشکر. والا من که خودم هنوز زخمشو ندیدم دلم نیومده اما پرستاری که پانسمان ع ... خوب خداروشکرهمون بهتر که ندیدی،اگرنه هیچوقت از ذهنت پاک نمیشد.اگه شستشو خوب باشه عفونت نمیکنه اصلا وسریع خوب میشه.ان شاءالله که جواب پاتولوژی هم خوبه،اصلا نگران نباش. به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 خوب خداروشکر همون بهتر که ندیدی،اگرنه هیچوقت از ذهنت پاک نمیشد. اگه شستشو خوب باشه عفونت نمیکنه اص ... ممنونم. آره ترسیدم ببینم. شاید فردا ببینم که میریم دکتر. ان شاءالله عزیزم. ان شاءالله زود خوب بشه و بتونه بره سر کار.ممنونم از لطفت مهربون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.