2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 50 پست
اگه خوب شستشو بدن زود ترشحش ازبین میره وخشکدمیشع

پرستار براش عوص میکنه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
دیدمشون اما بیشترش جراحی بسته بودن

نمیدونم والا ولی خدا صبرش بده منم دارم ولی نرفتم عمل چون یبوست مزمن داشتم که نباید یبوست داشته باشی سعی کن شکمش روان کار کنه و شنیدم عسل باعث میشه زود گوشت بیاره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیرم پس میداد بعد چند روز خوب شد الان دوباره یادم افتاد حالم بد شد😢

وای به خدا شرمنده.

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
الآن پانسمانش خونیه. اونم همینطور بود؟

اره بابا تازه دوروزه عادیه کم کم. کمتر میشه

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
نمیدونم والا ولی خدا صبرش بده منم دارم ولی نرفتم عمل چون یبوست مزمن داشتم که نباید یبوست داشته باشی ...

دکترش گفت بعد یک هفته بیاین ببینم بعدش میگم عسل بذاریت

اره بابا تازه دوروزه عادیه کم کم. کمتر میشه

خب خداروشکر. ممنون

نمیدونم والا ولی خدا صبرش بده منم دارم ولی نرفتم عمل چون یبوست مزمن داشتم که نباید یبوست داشته باشی ...

وای تا آبسه نکرده برو در بیار حتتتتتتتتمااااا. تا برات ببنده

وای به خدا شرمنده.

نه فدات 

ان شاالله زودتر خوب بشه

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
شرمنده خواهرتون جواب پاتولوژیش چطور بود؟

مشکلی نداشتدیه کیست مویی عادی بودش

تا ده روز هر روزه شستشو دادیم،زخمش نباید اصلا خونابهذیا چرکابه داشته باشه،تمام مدت من کنارخواهرم بود ...

چه چیزایی میخوردن تا خوب باشهدبرا زخم؟

نه فدات  ان شاالله زودتر خوب بشه

خدا نکنه. ممنون. ان شاءالله

مشکلی نداشتدیه کیست مویی عادی بودش

خداروشکر. من واسه جوابشم میترسم خیللی

چه چیزایی میخوردن تا خوب باشهدبرا زخم؟

غذاهای که سبک باشن دیگه چون نباید تو دفع مشکلی براشون پیش بیاد و کمپوت آناناس و آبش زیاد بده بخوره برا زخمش خوبه

غذاهای که سبک باشن دیگه چون نباید تو دفع مشکلی براشون پیش بیاد و کمپوت آناناس و آبش زیاد بده بخوره ب ...

ممنونم. خیلی جواباتون آرومم کرد. خدا خیرتون بده