2777
2789
عنوان

بچه ها چه با مزه ن😄😄😄

169 بازدید | 18 پست

پسرم 4 ساله س. امروز گیر داده بود اساسی  که چرا من دهن دارم!!!!😁😁😁 از صب تا حالا دهنمو سرویس کرده😭😭😭

اونروز گیر داده بود چاله واسم بخر😨😨😨😨😨 دیگه اخرش راضی شد هر وقت رفتم بیرون اگه چاله دیدم واسش بخرم.... 😥😥😥.

یاد خودم افتادم 6-7 ساله یا کمتر بودم مث ابر بهار یه نصف روز رو گریه میکردم که چرا خدا منو شتر مرغ نیافریده؟😁😁😁 معلوم نی فازم چی بود😁😁 البته با این وضع زندگی و مملکت کاش همون شترمرغ میشدم😁😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخی خدا حفظش کنه😂😂😂

منم فیلم بچگیای پسرامو میزارم بچه هام میگن میخوام برم تو تلوزیون اون اسباب بازیمو بردارم در تم بلسون(تلوزیون) باز کن من برم زود بردارم بیام😅

من همش میگفتم برین واسم شوهر بخرین

😀😀😀 حالا گیرت اومد یان😂😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
😂😂😂  من خودم پسرخالم ازدواج کردنی ۷سالم بود عر میزدم ک چرا من ن😐😐 😓

😂😂😂

من سیگار میخواستم خخخ

من از سیگارای اقابزرگم کش میرفتم میکشیدم😂😂😂 بعصی وقتا میگم خوبه پسر نشدم وگرنه حتما معتاد میشدم😨😨😨

😂😂😂  من خودم پسرخالم ازدواج کردنی ۷سالم بود عر میزدم ک چرا من ن😐😐 😓

الان زنش ب روت نمیاره😁😁😁؟