2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 61 پست
شما زیر نظر ماما هستی؟  یا خودت سونو دلبخواهی دادی

نه نیستم .خودم رفتم سونو دادم که دقیقا روز ازاد شدنش رو بدونم و دقیقا همون روز اقدام کنم

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی واژنم خیلی تیر میکشید،نوک سینه هام هم دردناک شده،یه کم هم حالت خواب آلودگی دارم

ماه‌های قبل هم دردسینه داشتی قبل پریود یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
نه نداشتم

من دوسه ماه قبل قبل پریود دردسینه (نوکش)داشتم ولی این ماه اصلا هیچی درد نداره فقط هراز گاهی دل‌درد پریود میگیرم می‌تونه نشونه بارداری باشه یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
من دوسه ماه قبل قبل پریود دردسینه (نوکش)داشتم ولی این ماه اصلا هیچی درد نداره فقط هراز گاهی دل‌درد پ ...

آره میتونه باشه،منم این دو سه روزه تا موعدم درد پریودی داشتم،فکر می کردم هر لحظه می خوام پریود بشم،شما بی بی چک نذاشتی؟

آره میتونه باشه،منم این دو سه روزه تا موعدم درد پریودی داشتم،فکر می کردم هر لحظه می خوام پریود بشم،ش ...

نه عزیزم نذاشتم ماه قبل۲۷ماه پریودشدم ماه قبلترش۲۸ماه شدم نمی‌دونم کی پریودمیشم چون ماه قبل یروز جلو افتاد!

ایشالله که این ماه باردار باشی عزیزم

انشاءالله عزیزدلم خداازبونت بشنوه 😍😍 باتوجه به ۲ماه قبل اینماه چندم باید بشم؟راستی ژل رویال این ماه خوردم نباید پریودم جلو میفتاد؟

من توی واژنم خیلی تیر میکشید،نوک سینه هام هم دردناک شده،یه کم هم حالت خواب آلودگی دارم

به هممون دعا کن...خوشحالم که خوشحالی

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
انشاءالله عزیزدلم خداازبونت بشنوه 😍😍 باتوجه به ۲ماه قبل اینماه چندم باید بشم؟راستی ژل رویال این ما ...

اونجور که گفتی پریودت باید تقریبا منظم باشه نهایت با یکی دو روز دیر یا زود شدن،احتمالا این ماه هم 28 یا 29 شاید پریود بشی،ژل رویال رو نمیدونم پریود رو جلو بندازه

اونجور که گفتی پریودت باید تقریبا منظم باشه نهایت با یکی دو روز دیر یا زود شدن،احتمالا این ماه هم 28 ...

پس تا۲۸یا۲۹صبرمیکنم ببینم چی میشه ممنون عزیزم جواب دادی 😘😘💗