2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بلدی نمبخواد.هر چی داری بچپون توی دبه سرکه بریز توش

یبار کردم اون‌طوری نرسید سفت سفت شد 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ترشی لبو آسونه زودم حاضر میشه چغندر لبو بذار بپزه نه اونقدر که له بشه بعد که سرد شد ورقه ورقه کن برای زیباتر شدن می تونی قالبم بزنی مثلا قلبی بعد بچین تو شیشه روش سرکه و نمک بریز یه چند روزکه سرکه به خوردش بره حاضره

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
ترشی لبو آسونه زودم حاضر میشه چغندر لبو بذار بپزه نه اونقدر که له بشه بعد که سرد شد ورقه ورقه کن برا ...

مرسی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

واسه ترشی ک گفتی باید خیار هویج گل کلم  را خوردکنی هرکدوم رو جدا تو اب ونمک بجوشونی جداجدا بعد آبکششون کنی بزاری سرد بشن .اگ دوس داری گل کلمها رنگی باشن ی ذره زردچوبه بزن ب آبش.بعد برگه کرفس را ریزخورد کنی وساقشونو وقتی سرد شدن همه موادرو باهم قاطی کن توی ظرف لابلاشم کرفس و موسیر(البته موسیرهارو چندروز بریز تو اب چندبا ر ابشونو عوض کن تا تلخیش بره.)و گل پر وادویه ترشی ک از عطاریا بایدبگیری بریزوآخرشم کمی نمک وسرکهوآب جوری ک روشو بگیره بریز درشو ببندبزار چندروز بمونه عالللللللللییییییی میشششه😋😋😋

واسه اب و سرکه همون ابی ک موادروتوش جوشوندی باید بزاری سر بشه ازهمون استفاده کنی..

مرسی گلم فداتشم عزیزمی