2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم😐

890 بازدید | 30 پست

نمیدونم چرا اینقدر حسود شدم 

خواهرشوهرم داره عروس میاره داره واسش خرید میکنه هی خریداشو نشونم میداد هی حسودیم میشد خودم تو عقد کل طلاهامو فروختم که شوهرم خونه بخره واسه عروسیم سرویسم قرضی بود هیچی ام خرید نکردم مثلا ی جعبه ارایش گرفتم ولی لوازم ارایش خودم گداشتم توش الان خواهرشوهرم ی جعبه ارایش خیلی بزرگ قلبی شکل گرفته بود واسش گفت لوازم ارایششم میرم میگیرم واسش

تا دو سال اول زندگیمم بشدت تو سختی بودیم بخاطر خونه حالا نمیدونم حسادتم بخاطر ایناس یا نه البته عکس دختره رو هم دیدم کلی افکت داشت عکسش ولی خشگل بود بازم کلی حسودیم شد

خیلی ناراحتم که اینطورم 

واقعا کاش اینطور نبودم اصلا انگار قراره سرم هوو بیاد😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هنوز جاری دار نشدم ولی میدونم یک هزارم کارایی که برای اون خواهند کرد برای من نکردن

ولی مهم اینه که شوهر خوبه مال من شده که به همه دنیا می ارزه  

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

همه ی جامعه ی مونثین حس حسادت رو دارن

هر کی بگه ندارم دروغ میگه

¤سالها قبل فکر میکردم که ♡تنهایی♡ عجب فاجعه ایست اما هر چه بیشتر مردم را شناختم تنهاییِ من دلچسب تر شد ~عاشق تنهایی ام هستم~.به طرز اعتیادآوری به سکوت مطلق عادت کردم حتی در جمع هم از درون تنها هستم حالا میفهمم چاه را چرا باید ب مردمان ترجیح داد¤#کاربر قدیمی

عزیزم مقایسه نکن خودتو.مقایسه کر شیطونه عوضش شما جیزایی داری که ممکنه اونا نداشته باشن و به چشمت ننیاد مثل درک و صبوری و اینکه با شوهرت راه اکمدی و برا زندگیت تلاش کردی اینا بزرگترین سرمایه های مجلل یک زنه که چون مادی نیست با چشم سرت نمیبینیش .این خرت و پرتا هم تکراری میشه سعی کن زیاد توجه نکنی و تو فازش نری

عزیزم حسادت خوب نیست،باعث کاهش عمر میشه ،اینطور سر هر موضوعی که حسادت کنی خودتو اذیت میکنی ،خیلی کم احتمال داره به خواسته هات برسی هیچ وقتم آرامش نداری دائم باخودت درنبردی

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍