2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 30 پست

تاحدودی ومدتی زیادطبیعی هست آدم اونروزای خودشوجاش میذاره ولی قطعای جاهایی توشرایطتت بهترهس که خواهی فهمیدحستوکنترل کن عزیزم تاخدابهتریناروبرات رقم بزنه

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حساس شدم جديدا به همه چي نميدونم چرا 😢😢 الكي هي بد رفتاري ميكنم با شوهرم

خوش رفتار باش, نه خودت حرص بخور نه اون بنده خدا رو ناراحت کن.راحت و بااسایش میشه زندگیت

حسودی نیست عزیزم

تو فقط دلت خواسته که داشته باشی

حسود کسیه که که دلش میخواد فقط خودش داشته باشه و طرف مقابل نداشته باشه

بعدم این حست طبیعیه و گذرا دو روز دیگه یادت میره

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

عزیزم منم‌مثل شما بودم‌خواهر شوهرم با ی ادم‌مولدار ازدواج کرد ک‌کلی واسش شرط و شروط‌میزاشتن اونوقت‌یادمه اونموقع ما خیلی بی پول بودیم منم مثل تو بهم‌فشارومیومد و میگفتم‌جی اون از من بهتره ک‌اون تو رفاه و من نه.میگفتم چطور اونا زرنگن‌ ی چیز خوب واسه دخترشون انتخاب کردن‌اما من این‌مسائلو لحاظ نکردم

عزیزم مقایسه نکن خودتو.مقایسه کر شیطونه عوضش شما جیزایی داری که ممکنه اونا نداشته باشن و به چشمت ننی ...

بیشتر از این زورم داره اینهمه من صبوری کردم واسه شوهرم ولی انگار نه انگار اصلا قدر نمیدونه هیچ وقت به روم نمیاره که تو صبوری کردی و پا به پام اومدی بخدا اصلا پشیمونم که باهاش راه اومدم 

بعد الان این میبینم که خواهرشوهرم داره اینطور واسش خرید میکنه واقعا حسودیم میشه

فقط واسه نامزدیش ی دستبند ده ملیونی و ی پلاک زنجیر 5 ملیونی خریده حتی حلقه هاشونم خودش حساب کرده غیر از خرت و پرتای دیگه

بیشتر از این زورم داره اینهمه من صبوری کردم واسه شوهرم ولی انگار نه انگار اصلا قدر نمیدونه هیچ وقت ب ...

اینکه خودتو زجر بدی هیچیو عوض نمی کنه فقط حالتو بد می کنه.مام از این ادمها داشتیم تا میتونستن خرج کردن ولی نتیجه عکس داد و توقعا رفت بالا و زندگیا از هم پاشید ایشاالله اینطوری نمیشه ولی ارزشهای درونی قیمت ندارن خودتو مقایسه نکن حتی اگر شوهرت قدرتو نمیدونه خودت قدر خودتو بدون و اینکه ارزش تو به خریدن این چیزها نیست

واقعا خودمم ناراحتم از این حسم خودم دارم عذاب میکشم ولی اصلا دست خودم نیس موندم چطور باید باهاش برخو ...

خواهر شوهرت  داره عروس میاره   شاید اونا یکیشون بیشتر داره حرص میخوره   مثلا  خواهر شوهرت  مادرشوربازی درمیاره  ومیگه براش میگیرم  یعنی دخالت داره توی خرید.  خودش هم  عروسش رو که میبینه   هر چی برو خودش نیاره  اما از کاراش مشخصه  یکم  داره دق میکنه  و با تعریف تمجید خودشو خوشحال نشون میده   شما بی خیال باش   غصه ی اونا رو بخور

خواهر شوهرت  داره عروس میاره   شاید اونا یکیشون بیشتر داره حرص میخوره   مثلا  خو ...

خواهرشوهرم این پسرش وحشتناک دوس داره شدیدا ارزو داشت واسش زن بگیره خودشم مدیر مدرسه اس فقط 30 ملیون گداشته کنار واسه نامزدی پسرش همه چی رو خم خودش داره میخره 

بعد شوهر من ی سرویس واسم گرفت سرعقد به اسم مامانش دادش بهم مامانش تف ام ننداخت کف دستم اینقد جلو خونوادم خجالت کشیدم

عزیزممن و دختر خواهر شوهرم برعکس تو و دختر خاله شوهرت هستیم .

یعنی برای من سعی کردن همه کار انجام بدن چون پول شوهرم بود و...

ولی چون شوهر دختر خواهرشوهرم بیگار بود حتی یک عیدی براش نبردن . حتی زیاد تحویلشم نمیگیرن .

اما حسادت نمیکنه بهم . 

وقتی برام طلا خرید همسرم ..دختره گفت منم میخوام عین طلاهای تو بخرم .

اخرش هم خودش برای خودش یک سرویس مصنوعی خرید (اینو یکی از خواهرشوهرام بهم گفت) 

خب بیاد خودکشی کنه یا حسادت منو کنه ؟ 

حتی عروسی من بهتر بود .ولی عروسی اون افتضاح برگزار شد مادرشوهرشم نرقصیدپولی هم خرج نکردن .

ولی حسودی نمیکنه اصلا .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزیزممن و دختر خواهر شوهرم برعکس تو و دختر خاله شوهرت هستیم . یعنی برای من سعی کردن همه کار انجام ب ...

عزیزم منم همه کار کردن برام اما پدل شوهرم بود همش و تو عقد بخاطر خرید خونه کل طلاهامو فروختم و کادوهای سر عقدو خداییش خونواده شوهرم خواهراش و برادرش هیچی واسم کم نزاشتن و کلی طلا و سکه بهم کادو دادن و بهترین عروسی رو هم گرفتیم اما گفتم مجبور شدم واسه خونه همون تو عقد همه رو بفروشم چون شوهرم خیلی بهش فشار اومده بود تا دو سال اول زندگی ام کلی سختی کشیدیم