پنج شنبه هم پاگشای خالمه هم جشن شب یلداش البته عروس داماد چون سن بالان خا لم ۴۵ دامادش ۶۳ مجلس تو خونه اس و مهمونا هم ۴۰ نفر اولش قاطیه بعد شام زنونه می شه موندم چی بپوشم شومیز چن تا دارم که همیشه پوشدم و هنه دیدن ی شومیز نو هم دارم سبز زیتونی اول خواستم با دامن بپوشمم که امروز رفتم خربد دیدم با دامن و قد کوتاه و اصافه وزنم کپی کدو قلقله زن می شم با شلوارم که بخوام بپوشم خب کوتاه تا روی باسنمه رونای منم توپولی می شینم پخش می شن رو مبل تونیک پارسالیمم هست که بلند تره ولی کاملا ساده اس و مث پیرهن مردونه از جلو دکمه می خوره 😣
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
به نظر من بهترين راه براي پوشوندن تپلي پايين تنه دامنه
واقعا اخه من دامن ها رو پوشیدم بدتر پهلوهام زد بیرون در حدی که شوهرمم گفت چاق تر شدی با این چه مدل دامنی برام خوبه با سن م اصلا برجسته نیست ولی رون و ساقم توپوله
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
چه بد دردیه چاقیه همیشه برا خرید مکافات دارم بدترشم وقتیه خودمو تو اینه اتاق پرو می بینم از هیکلم متنفر می شم و خجالت می کشم از فروشنده و کاملا منصرف از خرید